Germania Sport
Germania Sport

Humanitarni listić u podne: Toni Nakić tipuje za Humanitarnu akciju za Damjana Zjalića

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 16.05.21. | 12:00

Toni, sretno!

Prije sedam dana u našem 'Humanitarcu' ugostili smo bivšeg nogometaša i vrsnog igrača malog nogometa, Antonija Franju. Nažalost, Antonio nije bio uspješan budući da iznevjerili i Eintracht i Hertha, ali je zato pogodio najveći tečaj na listiću zbog čega smo danas posebno optimistični da bi sve moglo proći 'kako treba'.

Naš današnji gost je Toni Nakić, iznimno talentirani košarkaš koji je u lipnju prošle godine postao član Cibone. Prethodno je Toni igrao za klub iz rodnog mu grada, Šibenku, a svojim dobrim igrama zaradio je poziv u A reprezentaciju.

Toni je na početku mjeseca bio gost i Mozzart Sporta gdje je također bio gost 'Humanitarac', a to je odradio – fantastično. Pogodio je pet parova i zaradio nešto više od 4,700 kuna za Udruženje osoba s intelektualnim poteškoćama Šibensko-kninske županije 'Kamenčići'.

Iako je na 'Humanitarcu' odigranom prije dva tjedna pogodio i dva košarkaška događaja, Toni se danas odlučio tipovati samo na nogomet.

Prije svega, Toni vjeruje kako u HNL-u neće doći do nekih većih iznenađenja. Dinamo gostuje u Gorici, ali ne bi smjeli izgubiti, dok se očekuje i gostujuća pobjeda Rijeke protiv Varaždina.

Što se tiče Italije, tu se nisu gađali pobjednici, već golovi. Fiorentina dočekuje Napoli, a naš današnji gost vjeruje kako će obje momčadi postići pogodak, a isto je tipovao i u utakmici u kojoj će snage odmjeriti Benevento i Crotone.

Za kraj, tu su jedan par i La Lige i jedan iz Premier lige.

Liverpoolu možda ova sezona nije uspješna kao ona lani, ali usprkos svemu Toni vjeruje da će Kloppove trupe slaviti u ogledu protiv WBA. Za kraj, tu je i Real Madrid, koji i dalje ne odustaje od naslova prvaka, a kako bi istog osvojili potreban su im danas sva tri boda u ogledu protiv Athletic Bilbaa.

U slučaju da listić hrvatskog reprezentativca bude dobitan, Germania Sport će uplatu izvršiti za ozdravljenje Damjana Zjalića.

odsjetimo, na stranicama Germanijaka na tjednoj bazi objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej Jakirović, Dora Srdar i Tonći Mujan u njihovo ime ukupno smo donirali 209.516 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***


Tagovi

Toni Nakićhumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti