vijest

0

Marko Vidalina zaradio donaciju za Sigurnu Kućicu

22.12.2017 08:26 | Germanijak

Donacija ide azilu za životinje Sigurna Kućica iz Jagodnog pokraj Velike Gorice.

Veličina slova A A A

Imamo novog dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne, novinar i rukometaš Marko Vidalina zaradio je 2.802 kune za azil za životinje Sigurna Kućica iz Jagodnog pokraj Velike Gorice.

Marko je na svoj listić stavio tri para iz „svog sporta“ rukometa i pogodio ih bez veće nervoze, Wetzlar, Kiel i R.N. Lowen slavili su u rukometnoj Bundesligi, a košarkaški par Brose– Real Madrid  je također prošao relativno lagano, odnosno pobjedom „Kraljevskog kluba“ 81:66, a zadnji par na listiću bio je Alaves – Malaga.

Naš gost imao je dvoznak na taj par i 0:0 na poluvremenu, 15-ak minuta trajala je nervoza da Malagi slučajno ne bi ušao neki zalutali metak, ali kad je Haddadi u 60. zabio za 1:0 bilo je jasno kako će nas samo čudo odvojiti od nove donacije.

Kolega Vidalina pridružio se sad već podužoj listi naših dobitnika, na njoj su Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić i Kristina Bokanić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 85.017 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka