Germania Sport
Germania Sport

Humanitarni listić u podne: Tonći Mujan tipuje za Dječji dom Maestral

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 07.02.21. | 11:23

Bivši nogometaš Hajduka na privremenom radu u Sloveniji danas se odlučio na četiri nogometna događaja. Tonći, sretno!

Suosnivač i producent Podcast inkubatora, Siniša Pašić, nije bio sretne ruke prošlog vikenda, ali to nas nije zaustavilo u našoj humanitarnoj akciji da pokušamo pomoći najpotrebitijima.

Jednostavno, njegov listić bio je pomalo hazarderski, tipovao je na nogomet, a isti sport u fokusu je i ovog vikenda. Nadamo se da će ishod biti nešto drugačiji…

Naš današnji gost je bivši nogometaš Hajduka koji od početka ove sezone brani boje slovenskog prvoligaša Domžala, Tonći Mujan.

25-godišnji ofenzivac odazvao se humanitarnoj akciji Germania Sport kladionice te će on danas, u slučaju da njegov listić bude dobitan, donirati Dječji dom Maestral u Splitu.

Tonći se odlučio na četiri nogometna događaja, dva s Otoka, jednog iz francuske Ligue 1, a naravno da se na njegovom listiću morao naći i HNL.

Prije svega, navijamo da Tottenham bude raspoložen u utakmici protiv WBA. Tonći je odigrao čistu jedinicu na Pijetlove, a vjerujemo da njegovo mišljenje dijeli velika većina sportskih entuzijasta.

Nadalje, što se tiče utakmica iz Premier lige, odlučio je tipovati na pobjedu Manchester Cityja na kultnom Anfieldu. Aktualni prvak Engleske nije u nekoj formi, dok Građani iz utakmice u utakmicu djeluju sve bolje i bolje. Guardiola je posložio obranu, dok Klopp s istom ima velikih problema. Doduše, u posljednjim danima prijelaznog roka osigurao je turskog braniča Kabaka, ali usprkos svim njegovim kvalitetama, prilagoditi se na zahtjeve engleskog nogometa nije baš mačji kašalj.

Što se tiče utakmice iz Ligue 1, Tonći je odlučio tipovati na derbi utakmicu tamošnjeg prvenstva u kojoj nesuđeni klub Lovre Majera, Olympique Marseille u svojem dvorištu dočekuje PSG. Naš današnji gost vjeruje da će momčad iz francuske metropole osvojiti sva tri boda, a pored takve prognoze krije se i izvrstan 2,10 tečaj. Isplati se probati.

Za kraj, tu je i HNL. Istra 1961 igra dobro, Budicin izvlači maksimum iz postojećeg kadra, ali kad vam u goste stiže Dinamo, nema tko ne očekuje da aktualni hrvatski prvak neće u konačnici put Zagreba ići s nova tri boda na svojem kontu. Jednako tako, Modri si ne smiju dopustiti kiks u današnjem ogledu jer je Osijek jučer slavio protiv Hajduka.

Ukupan tečaj na listiću našeg današnjeg gosta iznosi 5,73, a eventualni dobitak Germania Sport kladionica će donirati Dječjem domu Maestral u Splitu. Tonći, želimo ti svu sreću svijeta!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak te Sergej Jakirović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 204.580 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***


Tagovi

Tonći Mujanhumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti