vijest

0

Pola godine humanitarnog listića: Donirali gotovo 60 tisuća kuna, današnji gost Tarik Filipović

26.09.2017 12:00 | Germanijak

Povodom pola godine naše akcije Germania Sport kladionica je odlučila donirati pola današnjeg potencijalnog dobitka čak i ako listić 'padne'.

Veličina slova A A A

Prošlo je točno pola godine od početka naše akcije Humanitarni listić u podne. Svakog dana na stranicama Germanijaka poznati sportaši, bivši sportaši, glazbenici, glumci, novinari i ostale javne osobe ispunjavali su svoj listić čiji je dobitak namijenjen za humanitarne svrhe. Germania Sport kladionica je u njihovo ime svakog dana donirala 400 kuna, a naši gosti su birali organizacije kojem će dobitci biti uplaćeni.

Ukupno je 186 poznatih osoba sudjelovalo u Humanitarnom listiću u podne, a njih 25 je bilo uspješno u svojim predviđanjima. Već prvog dana akcije dobitni listić je ispunio 'trener svih trenera' Ćiro Blažević, a osim njega su iz svijeta nogometa bili uspješni Ivica Vrdoljak, Etto i Josip Barišić. Dobrim su se prognozerima pokazali vaterpolisti, aktivni i bivši, kao i treneri – Pavo Marković, Veselin Đuho, Emil Nikolić i Hrvoje Herceg, kao i futsal igrači Hrvoje Penava i Andrija Bakula. Uspješan je bio i gimnastičar Marijo Možnik, kao i bivša rukometašica Maida Arslanagić. Dobitne listiće ispunili su i glazbenici Hrvoje Ban, Žuvi, Siniša Žunec i Marko Gaćina, a velik broj dobitnika dolazi iz medijskog svijeta. Uspješni su bili Sanjin Španović, Hrvoje Krešić, Ilko Ćimić, Ivan Vukušić, Ivan Šimac, Toni Živković, Dubravko Miličić, Goran Stojanović i Neven Perok.

Germania Sport kladionica je u ime svih dobitnika do sada ukupno donirala 58.393 kune, a pomogli smo mnogim organizacijama – od Palčića, Krijesnice, Doma u Nazorovoj, bolnice u Klaićevoj i transplatacijskog centra KB Merkur, preko Dumovca, Kamenčića, Malog doma u Africi, pa do lokalnih udruga Moji Dani Šurmanec, Dom Maslina Dubrovnik, Dva skalina, Dom Maestral Split, Ivančice Zaprešić. Donirali smo i za Centar Sunce, Udrugu Down-Zagreb, Centar Josipovac, Udrugu Djeca Prva i Centar za rehabilitaciju Zagreb u Orlovcu.

Povodom pola godine naše akcije odlučili smo pozvati u goste renomiranog glumca i voditelja te osvjedočenog ljubitelja sporta Tarika Filipovića. On je i prava poveznica s našim prvim gostom i dobitnikom, Ćirom Blaževićem, jer je Tarik Filipović postavio i predstavu posvećenu 'treneru svih trenera'.

„Počela je sezona u kazalištu gdje igram i stare predstave 'Maratonci trče počasni krug' i 'Spektakluk', a i svoju novu hit predstavu 'Ćiro' s kojom uskoro odlazim na australsku turneju, a usput ću imati predstavu i u Dubaiju. Tako da se predstava Ćiro širi i po svijetu. Kviz Potjera ide u svojem standardnom ritmu četiri puta tjedna i u iščekivanju smo filma 'General', negdje oko Božića. To je što se posla tiče, ostalo je obitelj, klinci i Liga prvaka, naravno“, rekao nam je Tarik.

Poznati glumac i voditelj za svoj je današnji listić odabrao 5 parova, svih iz 2. kola Lige prvaka. Počeli smo s utakmicom Spartak Moskva – Liverpool koji se nalazi u super ponudi Germania Sport kladionice.

„Očekujem da Liverpool napokon nekoga pobijedi.“

Još jedna utakmica nalazi se u super ponudi, Borussia Dortmund – Real Madrid.

„Tu ću igrati da će obje momčadi dati gol te da će biti najmanje 3 gola na utakmici, a istu okladu stavljam na utakmicu Napoli – Feyenoord.“

Ostale su još dvije utakmice na listiću.

„Kladim se još na parove Bešiktaš – Leipzig i Monaco – Porto, a tu ću staviti da će obje momčadi dati gol.“

Ovih pet parova nose ukupan tečaj 13,57 što znači da je dobitak 5.428 kuna. Njega je Tarik Filipović namijenio Dječjem vrtiću u Vukovaru, a povodom polugodišnjice ove akcije, Germania Sport kladionica je odlučila 50% iznosa donirati i ako listić 'padne'. Dakle, djeca u Vukovaru će sigurno dobiti 2.714 kuna, a nadamo se da će Tarik biti uspješan i doći do punog iznosa.

Ako želite 'prepisati' Tarikov listić, možete to napraviti klikom na "kladi se":

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Uto 20:45 2144 LP Spartak Moskva - Liverpool Klađ. na utakmicu 2 1,70
Uto 20:45 2660 LP Napoli - Feyenoord Oba daju gol oba daju i 3+ 2,00
Uto 20:45 2657 LP Besiktas - RB Leipzig Oba daju gol oba daju 1,60
Uto 20:45 2658 LP Monaco - Porto Oba daju gol oba daju 1,63
Uto 20:45 2329 LP Dortmund - Real Madrid Oba daju gol oba daju i 3+ 1,53

(Grafika: Germanijak)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka