foto: Germania Sport kladionica
foto: Germania Sport kladionica

Prošao Humanitarni listić: Ivan Mušlek zaradio donaciju za udrugu osoba s invaliditetom Križevci

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.11.20. | 10:22

Tri nogometna para i jedan košarkaški za 1.496 kuna.

Nakon više od tri mjeseca čekanja, Humanitarni listić ponovno je dobitan. Za to je zaslužen gospodin Ivan Mušlek, donedavni naš kolega te nekadašnji novinar Nogometplusa.

Mušlek je na svom listiću odigrao tri nogometna para te jedan košarkaški. Početak je kao svaki bio težak pa se bivši kolega dosta nervirao dok nije dočekao tešku pobjedu Mege nad Krkom u ABA ligi. Nakon toga predvidio je kako će na utakmici između Walesa i Irske biti maksimalno dva gola, a bio je jedan, kao i da će Nizozemska slaviti protiv BiH. Svoj listić zaključio je dvoznakom na Mađare u važnom dvoboju Lige nacija protiv Srbije.

Ukupan dobitak iznosi 1.496 kuna, a Mušlek ga je namijenio udruzi osoba s invaliditetom Križevci. Čestitke na sjajno odigranom listiću i zarađenoj donaciji za potrebite.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan Giriček i Bernard PerićTvrtko Pajalić i Ivan Mušlek, a u njihovo ime ukupno smo donirali 171.888 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listić

Ostale Vijesti