vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Andrija Bakula zaradio donaciju za udrugu Kamenčić iz Šibenika

24.09.2017 09:42 | Germanijak

Dva dana zaredom imamo dobitni listić u našoj humanitarnoj akciji!

Veličina slova A A A

Doista nas prati sreća! Nakon što je Hrvoje Penava u petak odlično pogodio svih šest nogometnih parova na svom humanitarnom listiću i zaradio donaciju u iznosu od 2.780 kuna za Centar za rehabilitaciju Zagreb, sjedište Orlovac, isto je pošlo za rukom i još jednom futsalovcu, koji je uspio nastaviti uspješan dobitni niz.

> HUMANITARNI LISTIĆ: Hrvoje Penava odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Centar za rehabilitaciju Zagreb!

To je Andrija Bakula, pomoćni trener MNK Crnice i trener navijačkog futsal kluba Šibenik 1983., koji je na svom listiću jučer odabrao četiri para, sve nogomete, po jedan iz talijanske, njemačke i španjolske prve lige te jedan iz engleske druge lige i sve pogodio!

Atletico Madrid je u Primeri svladao Sevillu sa 2:0, Hoffenheim je u Bundesligi kod kuće bio bolji od Schalkea istim rezultatom i jedinica na domaćina je ujedno bio i najveći tečaj na listiću. prošla je i dvojka na Napoli, koji je slavio na gostovanju kod SPAL-a u efikasnoj utakmici sa 3:2 i za kraj, Aston Villa je u Championshipu kod kuće bila bolja od Nottinghama.

To je značilo da je naš humanitarni listić prošao i da imamo novu donaciju u našoj humanitarnoj akciji! Bakula je odabrao da će ona ići udruzi Kamenčić iz Šibenika, a za njih je zaradio donaciju u iznosu od lijepih 3.084 kune! Čestitke!

Bakula je inače 25. dobitnik u našoj humanitarnoj akciji, u kojoj smo do sada donirali ukupno 58.393 kune!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava i Andrija Bakula, a u njihovo ime ukupno smo donirali 58.393 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka