vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Marko Gaćina zaradio novu donaciju za Dumovec

10.08.2017 10:40 | Germanijak

Drugi dan zaredom donacija odlazi skloništu za nezbrinute životinje Dumovec.

Veličina slova A A A

Nakon što je prekjučer na humanitranom listiću uspješan bio pjevač Siniša Žunec i pritom zaradio donaciju za sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec, jučer se ponovilo isto.

Njegov kolega Marko Gaćina, pjevač i gitarist benda Brain Holidays jučer je na humanitarcu pogodio šest parova i zaradio 2.796 kuna koje je također namijenio skloništu za nezbrinute životinje Dumovec kojem će Germania sport u samo dva dana donirati nešto manje od šest tisuća kuna.

Na putu do prolaska Gaćina je pogodio pet nogometnih zicera, nisu ga iznevjerili Porto, Aston Villa, Leeds, Rangersi i Benfica. Nažalost po našu tenisačicu Donnu Vekić, njezin poraz donio je prolaz našem listiću jer je Gaćina prognozirao pobjedu Nijemice Kerber u meču protiv mlade Hrvatice i pogodio.

Ukupni tečaj na listiću iznosio je 6,99 i na ulog od 400 kuna kojeg donira Germania sport kladionica dobitak je iznosio lijepih 2,796 kuna. Nadamo se kako je Dumovec sretan.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović i Siniša Žunec, a u njihovo ime ukupno smo donirali 43.065 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

Foto: Zoran Stajčić(ravnododna.com)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka