Vedran Duhaček
Vedran Duhaček

Humanitarni listić u prosincu: Domagoj Duvnjak tipuje za HU Dobra Volja

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 26.12.20. | 09:59

Pet parova na listiću našeg rukometnog kapetana.

Jučerašnji dobitak iscurio je našem košarkašu Želju Šakiću za pola koša na utakmici FMP-a i Mege, a na današnji dan smo odlučili pokušati s posebnim gostom - kapetanom hrvatske rukometne reprezentacije i ponajboljim svjetskim rukometašem Domagojem Duvnjakom.

Dule je na svoj listić odigrao pet parova Premier lige. Startao je na utakmici Leicester Cityja i Manchester Uniteda te odigrao da domaćin neće izgubiti, na drugi par također je stavio dvoznak, ali na utakmici Fulhama i Southamptona tipovao je kako gosti neće napustiti travnjak neporaženi. U derbiju dana između Arsenala i Chelsea okladio se da će obje momčadi zabiti, a na zadnja dva para na tiketu, okršaj Sheffield Uniteda i Evertona, odnosno Cityja i Newcastlea tipovao je dvojku pa jedinicu.

Ukupan tečaj na listiću našeg današnjeg gosta je 8,49, a to znači da će na prosinački ulog od 600 kuna, koji daje Germania Sport kladionica, dobitak biti 5.094 kune. Njih je hrvatski rukometni kapetan namijenio HU Dobra Volja.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka Stepančić i Rodrigo Corrales, a u njihovo ime ukupno smo donirali 197.988 kuna.

U Germania Sport kladionici igra na humanost je siguran dobitak! Ulog od 600 kuna koji će naša tvrtka svaki dan davati poznatim ličnostima za tipovanje tijekom cijelog prosinca također je i siguran dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovaj mjesec bit će dobitan, a bit će donirano najmanje 18.600 kuna.

Kao i dosad, Germania će dobitke uplaćivati gdje naši poznati gosti zažele, a odlukom managementa naše tvrtke, humanitarci koji ne prođu, imat će dodatnu vrijednost – po 600 kuna ići će svakog dana u poseban fond, a ukupan iznos donirat ćemo u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput našeg „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

''Već treću godinu na portalu www.germanijak.hr poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Uz njihovu pomoć pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna.'', rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U našoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa će ovaj mjesec imati drugi pokušaj.

Mjesec humanosti počinje danas, a sve do 31. prosinca svakog dana u 12.00 na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate ličnosti čiji ulog i mogući dobitak ćemo donirati u humanitarne svrhe.


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listić

Ostale Vijesti