foto: Vedran Duhaček
foto: Vedran Duhaček

Prošao Humanitarni listić: Ratko Martinović zaradio donaciju za udrugu Kuća sretnih ciglica

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.11.20. | 11:09

Četiri nogometna para za 5.028 kuna.

Nakon što je naš bivši kolega novinar Ivan Mušlek prije dva tjedna prekinuo tromjesečni post, jučer je ponovno prošao Humanitarac. Za to je zaslužan voditelj, novinar i publicist, Ratko Martinović kojeg ponajviše znamo i pratimo kao voditelja Podcast Inkubatora.

Martinović je na svom listiću odigrao četiri nogometna para. Prvo je tražio hendikep pobjedu Monaca protiv Nimesa, što je i došlo. Nakon toga uslijedio je i najčupaviji par s listića, no traženi dvoznak na Tottenham kod Chelseja je također zaokružen. Posljednja dva para su prošla kao od šale, Mallorca se prošetala protiv Logronesa, kao i Napoli protiv Rome.

Ukupan dobitak iznosi 5.028 kuna, a Martinović ga je namijenio udruzi Kuća sretnih ciglica, Dom za djecu Slavonski Brod. Čestitke na sjajno odigranom listiću i zarađenoj donaciji za potrebite.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan Giriček i Bernard PerićTvrtko PajalićIvan Mušlek i Ratko Martinovića u njihovo ime ukupno smo donirali 176.916 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti