vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Etto ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Klaićevu

23.06.2017 08:52 | Germanijak

Tako se to radi.

Veličina slova A A A

Imamo novog dobitnika u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. Nakon što više od mjesec dana nitko nije uspio ispuniti dobitni listić te tako ostvariti dobitak za dobrotvorne svrhe, crni niz je prekinuo nekadašnji Dinamov nogometaš Etto. On se pokazao kao pravi poznavatelj nogometa iz rodnog Brazila te pogodio rezultate sve četiri utakmice tamošnje lige koje su se igrale u noćnom terminu.

Odlično je Etto prognozirao pobjede domaćina u svim utakmicama. Corinthians i Flamengo su prilično sigurno došli do pobjeda, Gremio je sve potvrdio u završnici utakmice, a najneizvjesnije je bilo u utakmici s najvećim tečajem, onoj između Ponte Preta i Cruzeira.

Tamo je Lucca u 37. minuti iz jedanaesterca doveo domaćine u vodstvo, a Ponte Preta je tu prednost uspjela obraniti sve do posljednje minute utakmice.

Četiri utakmice donijele su ukupan tečaj 8,64, a to znači da je Etto zaradio 3.456 kuna koje je odlučio donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.  Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

Etto se priključio našem popisu dobitnika, a na njemu se nalaze Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho i Josip Barišić. U njihovo ime ukupno smo donirali 15.330 kuna.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka