vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ Emil Nikolić odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dom Maslina

18.07.2017 08:23 | Germanijak

Dobili smo i jubilarnog, desetog dobitnika u našoj rubrici Humanitarni listić u podne.

Veličina slova A A A

Emil Nikolić je pokazao kako nije slučajno jedan od najtrofejnijih vaterpolskih trenera u Hrvatskoj. Bivši trener Juga, Mladosti i nekih drugih klubova, a aktualni korčulanskog KPK pokazao je svoje vaterpolsko umijeće te pogodio ishode četiri utakmice sa Svjetskog prvenstva u vaterpolu te zaradio 1.968 kuna za Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina iz Dubrovnika.

Hrvatski vaterpolisti su SP otvorili pobjedom nad SAD-om (12:7), Rusija je pobijedila Japan (15:8), a u derbiju prvog dana Grčka je s 8:7 slavila protiv Španjolske. Sve te utakmice imao je Nikolić na svojem listiću, a četvrti par se odnosio na hendikep pobjedu Mađarske protiv Australije. 'Tražili' smo da ta pobjeda bude izražena s najmanje 5 pogodaka razlike, a konačnih 13:3 značilo je da su svi parovi na listiću 'zaokruženi'.

Ova četiri para nosila su ukupan tečaj 4,92 što je, s 400 kuna uplate od strane Germania Sport kladionice značilo da je dobitak 1.968 kuna, a njega je Nikolić namijenio Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina iz Dubrovnika.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić i Ivan Šimac, a sada im se priključio i Emil Nikolić. U njihovo ime ukupno smo donirali 22.410 kuna.

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka