vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Veselin Đuho ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Dom Maslina

18.05.2017 08:48 | Germanijak

S ovim dobitkom smo u našoj akciji do sada premašili iznos od 10 tisuća kuna.

Veličina slova A A A

Napokon nas je krenulo na Humanitarnom listiću u podne. Nakon što 40 dana naši gosti nisu uspjeli ispuniti dobitne listiće, u osam dana smo upisali tri dobitka. Sve je pokrenuo bivši nogometaš Ivica Vrdoljak, nastavio gimnastičar Marijo Možnik, a jučer im se priključio i vaterpolski trener Veselin Đuho.

Dubrovački trener i bivši proslavljeni vaterpolist osvojio je 1.904 kune, a njih ćemo donirati Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina u Dubrovniku.

Đuho je na svojem listiću odigrao četiri nogometna para. Tipovao je na pobjede Dinama i Rijeke, na slavlje Reala u gostima kod Celte te na pobjedu Juventusa u finalu Kupa Italije protiv Lazija. Upravo je ta posljednja utakmica donijela i najviši tečaj, 2,30, pa smo dobili ukupan tečaj 4,76, što je, pomnoženo s uplatom od 400 kuna Germania Sport kladionice, donijelo i ukupan dobitak od 1.904 kune.

Ovo je peti dobitak od kada smo na Germanijaku krenuli s ovom akcijom. Prvog dana je svoj dobitni listić složio Ćiro Blažević, drugi dobitnik je bio Ivan Vukušić, a nakon pauze su se u listu dobitnika, kao što smo rekli, upisali Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik te sada Veselin Đuho. Ukupno smo do sada donirali 10.036 kuna, a nadamo se da ćemo taj iznos uvećati danas kada će naš gost biti Josip Barišić, nogometaš koji trenutno igra u poljskoj Arki.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Foto: Pixsell/Grafika: Germanijak)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka