grafika: Vedran Duhače
grafika: Vedran Duhače

Humanitarni listić u prosincu: Luka Stepančić tipuje za HU Dobra Volja

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 19.12.20. | 11:38

Hrvatski rukometni reprezentativac kao i uvijek rado se odazvao sudjelovanju u akciji pomoći potrebitima.

Dalibor Matanić jučer je pao samo jedan par, što je već treći dan zaredom da nedostaje malo sreće. Stoga smo se danas odlučili vratiti aktivnim sportašima, u nadi da sreću okrenemo na svoju stranu pa smo u goste pozvali hrvatskog rukometnog reprezentativca Luku Stepančića.

Luka uz to što je sjajan rukometaš, također je i humanitarac, još je svježe sjećanje na njegovu nesebičnu pomoć Palčićima nakon potresa u Zagrebu te se i ovaj put rado odazvao sudjelovati u akciju pomoći potrebitima.

Naš gost odigrao je pet nogometnih parova. Listić započinje s utakmicom između Crystal Palacea i Liverpoola gdje se traži pobjeda Redsa, a potom se navija za trijumf Atletico Madrida protiv Elchea. Luka također vjeruje kako će Manchester City slaviti kod Southamptona, kao ni da Bayern neće izgubiti derbi kod Bayera. Listić zatvara utakmica između Parme i Juventusa, iako je naš gost mišljenja kako domaćini igraju dobar nogomet odlučio se na dvojku zbog simpatija prema Staroj dami.

Pozorno ćemo pratiti ovaj listić jer na naš prosinački ulog od 600 kuna na tečaj 8,79 lijep iznos od 5.274 kune može otići u HU Dobra Volja.

U Germania Sport kladionici igra na humanost je siguran dobitak! Ulog od 600 kuna koji će naša tvrtka svaki dan davati poznatim ličnostima za tipovanje tijekom cijelog prosinca također je i siguran dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovaj mjesec bit će dobitan, a bit će donirano najmanje 18.600 kuna.

Kao i dosad, Germania će dobitke uplaćivati gdje naši poznati gosti zažele, a odlukom managementa naše tvrtke, humanitarci koji ne prođu, imat će dodatnu vrijednost – po 600 kuna ići će svakog dana u poseban fond, a ukupan iznos donirat ćemo u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput našeg „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

''Već treću godinu na portalu www.germanijak.hr poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Ukupno smo u njihovo ime donirali 187.596 kuna. Uz njihovu pomoć pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna'', rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U našoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa će ovaj mjesec imati drugi pokušaj.

Mjesec humanosti počinje danas, a sve do 31. prosinca svakog dana u 12.00 na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate ličnosti čiji ulog i mogući dobitak ćemo donirati u humanitarne svrhe.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran Bađun i Maida Arslanagić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 187.596 kuna, dok smo samo u prosincu već zaradili 10.680 kuna.


Tagovi

humanitarni listićGermania Sport kladionicahumanitarna akcija

Ostale Vijesti