vijest

0

Prošao humanitarni listić: Interov preokret "zaokružio" listić Ivana Ščapeca i donaciju za udrugu Debra

21.05.2018 08:21 | Germanijak

U listu dobitnika upisao se pjevač i gitarist grupe Seine.

Veličina slova A A A

Imamo novog dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Glazbenik Ivan Ščapec iz grupe Seine jučer je ispunio dobitni listić te zaradio 3.140 kuna za udrugu Debra, društvo oboljelih od bulozne epidermolize.

Imao je Ščapec tri nogometne utakmice na svojem listiću. Prva je 'prošla' ona između Athletica i Espanyola na koju je ovaj pjevač i gitarist odigrao da neće 'pasti' više od dva gola. Utakmica je završila minimalnom pobjedom Espanyola, a zanimljivo je da je jedini gol pao već  u 9. minuti. No, nakon toga su mreže mirovale pa smo 'zaokružili' naš tečaj 2,11.

Nakon toga su ostale dvije utakmice posljednjeg kola Serie A. Zicerom se činio dvoznak na Romu kod Sassuola, a kada je domaći vratar Pegolo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena zatresao vlastitu mrežu, jasno je bilo da će teško Roma izgubiti tu prednost što se i dogodilo. Prošao je i tečaj 1,24.

U isto vrijeme se igrala utakmica Lazio – Inter, izravan obračun za ulazak u Ligu prvaka. Naš je gost u ovoj utakmici vjerovao Interu, a sve do 78. minute je izgledalo kao da je to vjerovanje bilo pogrešno. Lazio je imao 2:1, a onda je Icardi realizirao jedanaesterac za 2:2, Lulić dobio crveni za Lazio, a Vecino u 81. zabio nakon asistencije Brozovića za 3:2, Interovu ligu prvaka i 3.140 kuna za udrugu Debra.

Ivan Ščapec se tako priključio našem, sada već povećem, popisu dobitnika u Humanitarnom listiću u podne. Do sada je Germania Sport kladionica u sklopu ove akcije donirala 131.375 kuna, a prije Ščapeca dobitnici su bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić i Dražen Bagarić.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Foto: Seine; Grafika: Germanijak)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka