vijest

0

Humanitarni listić: Danijel Maoduš zaradio donaciju za Kuću života Zagreb

13.02.2018 09:33 | Germanijak

Imamo novog dobitnika.

Veličina slova A A A

Dobili smo i 37. dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Popisu naših dobitnika priključio se Danijel Maoduš, zagrebački glazbenik koji je tijekom svoje karijere surađivao s mnogim grupama i glazbenicima, prije svih grupom Afion, a trenutno je član grupa Kololira i Kazan.

Danijel je na svojem listiću imao tri nogometna para – 'tražio' je pobjede Galatasarayja, Chelseaja i PAOK-a, s time da su Grci trebali pobijediti bez primljenog gola. To se i dogodilo, sve tri utakmice završile su rezultatom 3:0 pa je za prolaz bilo potrebno samo čekati NBA utakmicu između Utah Jazza i San Antonio Spursa. Momčad iz Salt Lake Cityja je slavila te je samim time Danijel zaradio 1.792 kuna za Kuću života Zagreb.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl i Leonarda Lujić, a zajedno s dobitkom kojeg je osvojio Danijel Maoduš, u njihovo ime ukupno smo donirali 93.189 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka