Germania Sport
Germania Sport

Humanitarni listić u podne: Josip Brkić tipuje za SOS Dječje selo Lekenik

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 28.02.21. | 11:37

Šest nogometnih parova na današnjem 'humanitarcu'.

Nakon tjedan dana, vraćamo se s našom rubrikom 'Humanitarni listić'. Nažalost, prošle subote argentinsko- hrvatski MMA borac Francsico Albano Barrio Croata nije bio sretne ruke, ali nadamo se da ćemo to promijeniti ove nedjelje kad nam je u goste došao Josip Brkić, futsal igrač Novo Vrijeme Apfela.

Brkić igra na mjestu pivota, jedan je od najboljih mladih hrvatskih igrača na svojoj poziciji, a po dolasku u novi klub čiji je član postao krajem prošle godine sam je izjavio kako si je zacrtao iznimno visoke ciljeve. Osim futsala, Josip je bio i jako dobar igrač velikog nogometa, ali je ipak sportsku karijeru odlučio graditi na parketima, ne na zelenim travnjacima.

Prije dolaska u Novo Vrijeme, Brkić je igrao za Uspinjaču Gimku, dok je u mlađim uzrastima bio nositelj igre NK Zagreba. Seniorsku karijeru u velikom nogometu započeo je u Vrapču, ali budući da je baš on jedan od najmlađih osvajača popularne Kutije koji je bio cijelo vrijeme standardni igrač svoje momčadi, bilo je jasno kako je futsal njegov sport broj jedan.

Naš današnji gost, u slučaju da njegov listić bude dobitan, odlučio je dobitak donirati SOS Dječjem selu Lekenik. Na njegovom listiću našlo se čak šest nogometnih događaja – po dva iz HNL-a i Serie A te po jedan iz La Lige, odnosno Premier lige.

Iako je riječ o velikom navijaču Arsenala, Brkić je danas odlučio igrati da će Liverpool slaviti u utakmici protiv Sheffielde i da će na utakmici biti minimalno dva pogotka, dok se u HNL-u odlučio na dvije jedinice – pobjedu Dinama protiv Slaven Belupa, odnosno Gorice protiv Istre 1961.

U utakmici između Sampdorije i Atalante Josip vjeruje da će obje momčadi postići pogodak, a isto se nada i za utakmicu Cadiza i Betisa.

Za kraj, tu je Inter od kojeg očekuje pobjedu protiv Genoe, a u slučaju da sve njegov listić bude dobitan, zajedno u suradnji s Germania Sport kladionicom i portalom Germanijak dobitak će donirati SOS Dječjem selu Lekenik.

Brka, sretno!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej Jakirović, Dora Srdar i Tonći Mujan u njihovo ime ukupno smo donirali 209.516 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danGermania Sport

Ostale Vijesti