REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Mi smo razgovarali, a vi ste čitali: Evo najzanimljivijih intervjua s Germanijaka iz 2022. godine

Vrijeme Čitanja: 5min | sub. 31.12.22. | 09:30

U prvoj polovici godine imali smo serijal intervjua u povodu 30. obljetnice početka HNL-a, a pred kraj godine najavljivali smo SP te ekskluzivno razgovarali s našim najboljim nogometašima

Ako ‘kliknete’ sa sugovornikom, na prvu ili ste si dobri jer se dugo poznajete i uzajamno uvažavate, velika je vjerojatnost da ćete napraviti dobar intervju.

U protekloj kalendarskoj godini imali smo ih po nekoliko tjedno, a ako ste neke kojim slučajem propustili, sad je prilika, poštovani čitatelji, da nadoknadite štivo ili se podsjetite kojih se najviše sjećate…

Krenimo redom. Germanijak ima rubriku Vremeplov u kojoj se prisjećamo zaboravljenih asova, odnosno događaja koji su obilježili hrvatski ili svjetski sport. Izdvajamo intervju s Markom Mlinarićem u povodu 40 obljetnice “Dinamova proljeća” te seriju intervjua u povodu 30. godišnjice Hrvatske nogometne lige.

Skrećemo pozornost na one s kolegama Đorđom Ivkovićem i Brankom Stipkovićem te ikonama HNL-a Rudikom Vidom, Joškom Popovićem, Vjeranom Simunićem i Matom Baturinom te ekskluzivu sa zaboravljenim Željkom Šoićem.

Neke smo intervjue, poput onog s Eduardom nakon izbacivanja Brazila sa SP-a u Kataru, ganutog Ćire nakon ponavljanja njegove bronce 24 godine kasnije ili ispovijesti oca Marka Brkljače izdvojili među 10 najčitanijih ove godine, a sad vas podsjećamo na ostale uoči, za vrijeme i nakon Mundijala. Počeli smo godinu sa Slavenom Bilićem i Ćirom, a završili s Gvardiolom i Markom Naletilićem, imali ekskluzivno Blažička, Petka, Oršu, Krovu, ali i tatu Ljubičića prije nego je sin Robert odlučio Hrvatska ili Austrija.

Bilo je i rukometa…

…ali i košarke:

Čitajte nas i dalje...

Sretna vam nova 2023. godina!


Tagovi

GermanijakintervjuKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.30 GODINA HNL-a

Ostale Vijesti