O NAMA

Portal Germanijak.hr aktivan je na internetu je od 2014. godine i radi u okviru tvrtke GERMANIA SPORT.Germanijak.hr servisira redakcija uz pomoć svih sredstava tvrtke GERMANIA SPORT. Portal je na usluzi kladiteljima svih profila, kao i sportskim entuzijastima i poklonicima, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Portal vam nudi rezultate uživo (livescore), servise utakmica (match cast), tečajeve, usporedne (head to head) statistike, tablice, mnoštvo podataka neophodnih kladiteljima, vijesti iz svih sportova i liga na iz poude kladionice GERMANIA SPORT, kratke informacije, analize, intervjue, komentare, kolumne, humoristične tekstove, interakciju s kladionicom GERMANIA SPORT preko društvenih mreža…

Naša dionica jest – ‘točnost, brzina i poštenje’. U svega nekoliko godina isprofilirali smo se kao jedan od najčitanijih specijaliziranih portala u zemlji, izvor informacija mnogim korisnicima interneta i medijskim kućama, čije vijesti prenosi dobar dio pisanih i digitalinih medija diljem Lijepe naše.

Ako ste zaljubljenik u klađenje i sport – na pravom ste mjestu.


O GERMANIJI SPORT

Tvrtka Germania Sport na tržištu igara na sreću posluje od 1998. godine. Poslovna politika tvrtke bazirana je na modernim principima poslovanja. Tijekom prethodnih 20 godina, postali smo jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. U ovom trenutku, s oko 200 uplatnih mjesta te 400 samoposlužnih terminala za klađenje, brand je prisutan na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. U Germania Sport kladionici više od 550 profesionalaca svakog dana radi na kontinuiranom unapređenju usluga, dok je krajnji cilj uspješno predviđanje potreba klijenata i održavanje njihovog zadovoljstva.

U okviru osnovne djelatnosti, tvrtka Germania Sport ima vlastitu produkciju i ponudu visokokvalitetnih tečajeva za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, s oko 15.000 tečajeva na više od 700 događaja dnevno. Osim toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 350 standardnih igara na nogometne utakmice i više od 450 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, koristimo zaokružen informatički sustav proizvodnje, održavanja i nadogradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom.

Posvećeni smo modernizaciji društva u cjelini i sudjelujemo u razvoju uspješne tržišne ekonomije, istovremeno poštujući životnu sredinu i društvo u kojem živimo.


IMPRESSUM

Pružatelj elektroničke publikacije: GERMANIA SPORT d.o.o., Zagreb, Radnička 34a, OIB: 75632766837

Glavni urednik: Nikola Lipovac

Kontakt: [email protected]