Germanijak grafika
Germanijak grafika

Kristijan Jakić EKSKLUZIVNO za Germanijak: "Frankfurt je od devet ujutro zatvoren, tko preživi, pričat će!"

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 19.05.22. | 11:58

Novi osvajač Europske lige javio se Germanijaku nakon neprospavane noći i jednog od najlijepših dana u životu. S velikim ponosom u glasu govori nam da i dalje misli da sanja te da ima osjećaj da mu je mobitel izgorio od silnih poziva i poruka, a što je još dodao možete pročitati samo na Germanijaku.

Piše: Alen Lesički

Javio se nešto prije podne. Još uvijek pod dojmom svega što je večer prije doživio na Ramón Sánchez Pizjuánu. Glas mu drhti, u grlu knedla…

“Ja još uvijek ne vjerujem što se to dogodilo. Kao da sanjam. Ne brojim više koliko sam se puta rasplakao od sreće otkako je utakmica završila. Znaš, ideš svlačionicom, gledaš taj pokal i suze krenu same od sebe. Evo, dok pričamo u meni takva euforija da bih skočio do neba”, u ekskluzivnom razgovoru za Germanijak priča Kristijan Jakić iz Seville. Još uvijek su tamo, oko 14 sati planirano je da se krene prema aerodromu gdje ih poseban avion vozio u Frankfurt.

“Evo, sada smo doručkovali i izašli malo na sunce da saberemo dojmove i skupimo snagu jer brzo kreće nova ludnica. Javili su nam da je Frankfurt zatvoren od 9 ujutro. Da je cijeli grad na nogama. Tko preživi, pričat će”, otkriva nam Jakić koji je sa suigračima bio na stadionu do tri ujutro. Pjevalo se, plesalo…

“Ma nitko nije htio u hotel. A i pitanje je kako bi došli jer sam imao osjećaj da je cijela Sevilla puna naših navijača”.

Klub je organizirao privatnu zabavu u jednom restoranu, ali navijači su brzo otkrili lokaciju i preselili ondje feštu.

“Tamo su nas dočekali, pa opet krenula pjesma, skandiranje, navijanje. To su trenuci koje čovjek pamti cijeli život”.

Na tribinama stadiona bila je i probrana ekipa iz Runovića. Otac, stric, strina, brat i nekoliko prijatelja.

Vidjeli smo se nakon utakmice, toliko su bili sretni da smo jedva pričali. Samo se gledali i grlili. Kad me otac zagrlio, nisam mogao disati. Toliko je bilo prisutne te emocije…”

Čestitke su stizale sa svih strana. Oglasio se i njegov Mračaj, Dinamo je također objavio čestitku svom bivšem igraču.

“Iskreno, imam osjećaj da mi je mobitel izgorio. Valjda milijun poruka sam dobio. Nisam stigao nikome odgovoriti, bit će par dana potrebno, ali i ovim putem zahvaljujem svima što su me se sjetili sinoć”.

Nakon utakmice vidio se i Bornom Barišićem koji mu je čestitao na pobjedi u finalu.

“A tako to bude. I prije smo znali da će se jedan od nas veseliti, drugi tugovati. Odlučila je lutrija penala da ja budem taj koji se veselim ali lako je moglo otići i na njegovu stranu. Borna je izašao iz igre zbog grčeva u loži, ali misli da nije ništa strašno”, otkriva nam Jakić koji će sljedeće sezone s Eintrachtom igrati Ligu prvaka. Naime, pobjednik EL ima garantirano mjesto u skupini.

“To mi je odmah palo na pamet. To je posebno natjecanje i jedva čekam te utakmice”.

Do tada ga čeka odmor, reprezentacija i pripreme za novu sezonu. Plan je da se odmah nakon slavlja u Frankfurtu krene prema Hrvatskoj.

“Moji će krenuti danas iz Seville, ja ću vidjeti kakve su nam obaveze. Čim sve bude gotovo, evo mene u mojim Runovićima. Jedva čekam”, poručio je Jakić za kraj novi osvajač Europske lige u ekskluzivnom razgovoru za Germanijak.



Tagovi

Kristijan JakićGermanijakGermanijak doznajeEintracht Frankfurtintervjuintervju tjednaizdvajamo

Ostale Vijesti