Humanitarni listić u podne: Veselin Đuho tipuje za Dom Maslina u Dubrovniku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.07.18. | 12:51

Dva para s Mundijala na današnjem listiću.

Mladi novinar i režiser Anton Mezulić nije jučer bio uspješan u našem Humanitarnom listiću u podne. Pogodio je rezultate u košarci i rukometu, ali promašio oba para sa Svjetskog prvenstva u nogometu.

Danas nam je u goste ponovo stigao proslavljeni vaterpolski trener Veselin Đuho. Podsjetimo, on je u svibnju prošle godine zaradio 1.904 kune za Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina u Dubrovniku. Kako smo za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu odlučili ponovo pozvati u goste sve naše dosadašnje dobitnike, tako je na red došao i Veselin Đuho.

I on je na svojem listiću tipovao samo na današnje parova s Mundijala.

„Na utakmici Brazil – Meksiko tipujem na točan rezultat, 1:1, a u drugom dvoboju sam siguran u pobjedu Belgije nad Japanom“, rekao nam je Đuho.

Iako su se na listiću našle samo dvije utakmice, zbog prognoziranja točnog rezultata ukupan tečaj na ovom listiću je 11,24 što znači da je potencijalni dobitak 8.424 kune, a njega je Đuho namijenio opet za Dom Maslina u Dubrovniku.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 143.759 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti