vijest

0

Humanitarni listić u podne: Neven Perok osvojio donaciju za Udruženje Djeca Prva

08.09.2017 09:45 | Germanijak

Imamo 23. dobitnika u našoj humanitarnoj akciji!

Veličina slova A A A

Nakon kraće stanke, ponovno nam se osmjehnula sreća u našoj humanitarnoj akciji! Dobitni 'Humanitarni listić u podne' odigrao je jučer komentator televizijskog sportskog kanala Sportkluba, Neven Perok. Košarkaški komentator je na svom listiću očekivano odabrao pet utakmica jučerašnjeg programa Eurobasketa i sve pogodio! Postao je tako 23. dobitnik u našoj humanitarnoj akciji, u kojoj smo do sada ukupno donirali 52.529 kuna!

Perok je na listiću odabrao igru na pobjedu hrvatske košarkaške reprezentacije, koja je bila uvjerljiva protiv Češke u posljednjem dvoboju u skupini. Iako je bilo tijesno u zadnjoj četvrtini kada su Britanci stigli na samo pola koša zaostatka, Rusija je došla do slavlja. Španjolska pak nije imala većih problema protiv Mađarske i ostalo je samo dočekati hendikep pobjede Srbije i Crne Gore. Srbija je sa 20 razlike bila bolja od Belgije - 74:54, a Crna Gora je sa 86:69, odnosno dovoljnih 17 razlike, svladala Rumunjsku.

Time je osiguran prolaz listića, koji je imao ukupni tečaj 4,65 i uz ulog od 400 kuna, što donira Germania Sport kladionica, dobitak iznosi 1.860 kuna. Perok ga je namijenio Udruženju Djeca Prva iz Zagreba, koji rade sa djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima, osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece i mladih, brinu o socijalno isključenima, povezujući čitavu zajednicu za kvalitetan i održiv razvoj društva.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Uz Nevena Peroka, do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić i Goran Stojanović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 52.529 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka