vijest

0

Prošao Humanitarni listić! Marko Šivak zaradio donaciju za udrugu Krijesnica

04.03.2018 10:04 | Germanijak

Prošla dva nogometna i jedan rukometni par.

Veličina slova A A A

Imamo novog dobitnika u našoj akciji 'Humanitarni listić u podne'. Novinar Marko Šivak zaradio je donaciju u iznosu od 2.032 kune za udrugu krijesnica.

On je na svoj Humanitarni listić jučer stavio tri para, gađao je pobjedu Hajduka protiv Rudeša, a Bijeli su slavili 1:0, kod derbija Lazija i Juventusa gađao je da će pasti maksimalno dva gola, a pao je samo jedan, dok je igrao i jedan rukometni par, gađao je hrabro X2 na Nantes kod Lowena, a završilo je upravo neriješenim rezultatom, 30:30.

Germania je Sport kladionica uplatila je 400 kuna na njegov listić koji je nosio tečaj od 5,08, a uplatit će i donaciju Krijesnici u iznosi od 2.032 kune.

Marko Šivak sada se pridružio našoj listi dobitnika, a to su biliĆiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš i Vlatka Koren, a u njihovo ime ukupno smo donirali 96.313 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka