vijest

0

Humanitarni listić u podne: Goran Stojanović tipuje za udrugu Krijesnica

30.08.2017 12:00 | Germanijak

Četiri teniska meča na današnjem listiću.

Veličina slova A A A

Iako je većina teniskih mečeva jučerašnjeg programa na US Openu odgođena zbog kiše, naša jučerašnja humanitarka, novinarka Romana Eibl, 'pala' je na svojem listiću i to na jedinom nogometu kojeg je imala – onom između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije. Romana je prognozirala 0-2 gola, a utakmica je završila rezultatom 2:1.

Kako je središnji sportski događaj ovih dana US Open, danas smo u goste pozvali Gorana Stojanovića, sportskog komentatora na Sportklubu, koji prenosi tenis, košarku i ponekad nogomet.

„Na Sportklubu sam od samih početaka 2007., znači već deset godina. Prenosimo Wimbledon i ostale najveće teniske turnire. Prije Sportkluba radio sam 14 godina na Radio Ciboni“, predstavio nam se ukratko Stojanović prije nego je ispunio listić.

A na listiću su se našla četiri teniska para.

„Iz današnje ponude US Opena izabrao sam pobjede Lopeza, Kuznetsove, Isnera i Zhang. Ishod ta četiri meča mi se čini izglednim te se nadam da ćemo osvojiti novce za dobru namjeru.“

Ova četiri para nose ukupan tečaj 4,99 što znači da je potencijalni dobitak 1.996 kuna. Njega je Goran Stojanović namijenio udruzi Krijesnica, udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić i Hrvoje Krešić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 48.673 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka