vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ Ilko Ćimić ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Centar Josipovac

26.08.2017 09:03 | Germanijak

Dobili smo i jubilarnog, 20. dobitnika u našoj akciji.

Veličina slova A A A

Pet dana smo čekali na novog dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Nakon što je u nedjelju dobitni listić ispunio novinar Dubravko Miličić, jučer je to napravio još jedan novinar, Ilko Ćimić.

Jedan od nagrađivanijih internet novinara na svojem je listiću imao tri nogometna i dva hokejaška para.

Sva tri nogometna para završila su uvjerljivim pobjedama momčadi koje je Ilko 'zaokružio'. PSG i Galatasaray su pobijedili rezultatom 3:0, a Hull je bio još uvjerljiviji, slavio je rezultatom 4:0. Još ranije su St.Petersburg i Jaroslav upisali nove pobjede u KHL ligi te je Ilko mogao slaviti. Zaradio je 2.380 kuna koje je donirao Centru za rehabilitaciju Josipovac u svojoj Župi dubrovačkoj.

Ilko Ćimić se tako priključio našim dosadašnjim dobitnicima. Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina i Dubravko Miličić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 46.957 kuna.

(Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka