vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ: Dubravko Miličić zaradio donaciju za Udrugu za sindrom Down-Zagreb

21.08.2017 09:27 | Germanijak

Dobili smo 19. dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne.

Veličina slova A A A

 

Imali smo niz od 10 dana bez dobitnika u našoj akciji Humanitarni listić u podne, a onda je jučer dobitni listić odigrao novinar 24 sata i dugogodišnji Dinamov kroničar Dubravko Miličić. On je na svojem listiću odigrao četiri nogometna para i osvojio 1.512 kuna koje je odlučio donirati Udruzi za sindrom Down – Zagreb.

Svoj 'pohod' Miličić je počeo s utakmicom Rudeš – Hajduk gdje je ispravno prognozirao pobjedu gostiju, a nastavio je s utakmicom Crotone – Milan gdje nova momčad Nikole Kalinića nije dopustila nikakvo iznenađenje.

Naravno da je Miličić na svoj listić stavio i pobjedu Dinama protiv Slaven Belupa, a sve je zaključio Real slavljem u La Coruni. Ukupni tečaj 3,78 za dobitak od 1.512 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec i Marko Gaćina, a s dobitkom kojeg je osvojio Miličić, do sada smo ukupno donirali 44.577 kuna.

(Foto: Facebook/Grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka