vijest

0

HUMANITARNI LISTIĆ Toni Živković odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dom u Nazorovoj

27.07.2017 09:52 | Germanijak

Dva dana zaredom je 'prošao' naš humanitarni listić.

Veličina slova A A A

Odlična su dva dana iza nas u rubrici Humanitarni listić u podne. Nakon što je vaterpolist Pavo Marković u utorak složio dobitni listić vezan za utakmice na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, jučer je uspješan bio sportski komentator Arene Sport Toni Živković. On je na svojem listiću odigrao tri nogometne utakmice te zaradio 2.495 kuna za Dom za djecu Zagreb u Nazorovoj ulici.

Živković je najveći tečaj dobio na utakmici Salzburg – Rijeka, koja se nalazila u super ponudi Germania Sport kladionice. Živković je odigrao X2 na našeg prvaka, a utakmica je, kao što znate, završila rezultatom 1:1.

Dvoznak na goste je Živković odigrao i u utakmici Club Brugge – Basaksehir. U ludoj utakmici je momčad našeg Ivana Leke vodila 2:0 da bi zatim gosti preokrenuli na 3:2. No, Belgijci su smogli snage da ipak 'osvoje bod', a konačnih 3:3 je zaokružilo i drugi par na našem humanitarnom listiću.

Treća utakmica bila je ona između kijevskog Dinama i Young Boysa. Tu je Živković odigrao 'čistu' jedinicu, a konačnih 3:1 je potvrdilo da je bio u pravu.

Toni Živković se tako priključio popisu naših dobitnika na kojem se nalaze još Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić i Pavo Marković, a u njihovo ime ukupno smo donirali 27.569 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Foto: Privatna arhiva)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka