vijest

1

HUMANITARNI LISTIĆ: Hrvoje Penava odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Centar za rehabilitaciju Zagreb!

23.09.2017 10:47 | Germanijak

Imamo novog dobitnika u našoj humanitarnoj akciji!

Veličina slova A A A

Nakon Nevena Peroka koji je prije nešto više od dva tjedna odigrao dobitni listić za Udruženje Djeca Prva, imamo novi dobitni listić u našoj humanitarnoj akciji! Odigrao ga je jučer futsal igrač Hrvoje Penava, koji je na svom listiću odabrao listić sa šest nogometnih parova, od čega je samo jedan bio prvoligaški, a ostali su bili iz nižih liga. I sve je sjajno pogodio!

U dvoboju druge austrijske lige između Neustadta i Lustenauam, odličan je izbor bio odigrati dvoznak jer je susret završio remijem 1:1. Nordsjaelland i Sonderjyske su u Danskoj bili vrlo efikasni sa četiri gola pa je prošla igra na 3+ golova, kao i u još tri utakmice iz nižih europskih liga, koje su se našle na listiću našeg sretnog dobitnika.

Penava je 3+ golova odabrao u dvoboju jedne od pet njemačkih četvrtih liga, Schewinfurt – Schalding, koji je završio sa 3:1 te u okršajima Helmond Dordrecht i Almere City – Oss iz nizozemske druge lige. U prvom je palo taman tri, a u drugom četiri gola. I ostalo je još samo pričekati posljednji par na listiću iz francuske treće lige između Lavala i PAU-a, u kojem je odigrao da neće biti više od jednog pogotka u prvom poluvremenu. Tako je i bilo. Vidjeli smo samo jedan gol u prvih 45 minuta i to je značilo da nam je prošao naš humanitarni listić!

Ukupni tečaj na ovom dobitnom listiću je iznosio 6,95 pa je tako dobitak na 400 uloženih kuna od strane Germania Sport kladionice, 2.780 kuna. Penava ga je namijenio Centru za rehabilitaciju Zagreb, sjedište Orlovac u kojem pružaju socijalne usluge odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i osobama s intelektualnim teškoćama uz dodatna oštećenja (mentalna, tjelesna, osjetilna i druga oštećenja zdravlja. Čestitamo! Penava je tako postao 24. dobitnik u našoj humanitarnoj akciji.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović,  Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok i Hrvoje Penava, a u njihovo ime ukupno smo donirali 55.309 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

posljednji komentari1
Ivan Š.

| 03.01.2019 15:38

Trebam najavu za klađenje

prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka