vijest

0

Prošao humanitarni listić: Vladimir Poredski zaradio donaciju za Krijesnicu

20.03.2018 09:09 | Germanijak

Vozač rallyja se priključio svojem suvozaču.

Veličina slova A A A

Prvaci Hrvatske u rallyju su sjajni i u ispunjavanju naših Humanitarnih listića u podne. Nakon što je Marko Šivak prije nešto više od dva tjedna ispunio dobitni listić te zaradio 2.032 kune za udrugu Krijesnica, sada je isto napravio i Vladimir Poredski. On je zaradio 1.260 kuna, također za Krijesnicu.

Poredski je na svojem listiću imao samo dva para. Trebao je i tri, ali je utakmica irske nogometne lige između St.Patrick'sa i Sligo Roversa odgođena zbog lošeg vremena. No, zato su Medveščak i Linz odigrali neriješeno, kao što je to Poredski 'tražio', a na utakmici švedske rukometne lige Lugi – Redbergslids su pala 54 gola, više od postavljene margine od 51,5 gola.

Tako se Vladimir Poredski priključio našem popisu dobitnika, a do sada je Germania Sport kladionica u ovoj akciji donirala ukupno 106.795 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Prije Poredskog su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina i Anton Mezulić.

(Grafika: Germanijak)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka