Humanitarni listić u podne: Kristina Bokanić tipuje za udrugu Fajter

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 12:00

Tri utakmice SP-a na današnjem listiću.

Malo je nedostajalo glazbeniku Goranu Jovoviću da jučer osvoji 5.984 kune na Humanitarnom listiću u podne. On je pogodio da će Hrvatska i Francuska pobijediti Argentinu, odnosno Peru, ali je 'pao' na paru Danska – Australija na kojoj je tipovao na pobjedu Danaca.

Danas nam je u gostima Kristina Bokanić, novinarka Media Servisa koja je u prosincu prošle godine zaradila 1.848 kuna u udrugu Fajter. I ovaj put Kristina igra za njih, a danas su na listiću samo parovi sa Svjetskog prvenstva.

„Mislim da će Brazil uvjerljivo pobijediti Kostariku, a što se ostalih utakmica tiče ne vjerujem da će na utakmici Nigerija – Island biti puno golova, a mislim i da Srbija neće pobijediti Švicarsku.“

Tri ova para nose ukupan tečaj 3,58, a to znači da je potencijalni dobitak 1.432 kune. Njega je, kao što smo rekli, Kristina Bokanić namijenila udruzi Fajter.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 140.191 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti