Humanitarni listić u podne: Josip Milardović tipuje za udrugu Neven iz Đakova

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.12.18. | 12:00

Sva četiri nogometna para.

U prošlom izdanju Ivan Kardum nažalost nije uspio pogoditi svoj Humanitarni listić u podne, tako da smo od kraja rujna i Marka Tomasa već jako dugo bez uspješnog prognozera u našoj standardnoj rubrici. Naš današnji gost jedno je dobro na poznato ime s nogometnih terena – Josip Milardović.

Bivši igrač Osijeka, Međimurja, Cibalije, Slaven Belupa, Intera, kratko se bio okušao u malezijskom nogometu, a danas je trener Croatije iz Đakova, a paralelno uz to aktivno igra nogomet u Torpedu iz Kuševca, koji se natječe u prvoj županijskoj ligi. Kao osoba koja istinski živi nogomet, Milardović je na svoj listić stavio četiri para iz najdražeg mu sporta.

Svoje nade polaže u Arsenal protiv Huddersfielda, a vjeruje i u gostujuću pobjedu Liverpoola kod Bournemoutha. Tu su i dva večernja para – jedinica na Lazio i dvojka na Barcelonu koja igra derbi Katalonije protiv Espanyola. Tečaj na ova četiri para ukupno iznosi 4,98, a uz ulog Germania Sport kladionice od 400 kuna, potencijalni dobitak je 1992 kune. Svi navijamo da listić bude dobitan, a u tom će slučaju cjelokupni iznos biti doniran udruzi Neven iz Đakova, koja se bavi pomoći osobama s teškoćama u razvoju.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić i Marko Tomas, a u njihovo ime ukupno smo donirali 155.416 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

listić u podnehumanitarni listićbet analiza

Ostale Vijesti