Humanitarni listić u podne: Ivan Svoboda tipuje za udrugu Maslačak Križevci

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.06.18. | 12:00

Tri košarkaška i dva teniska para su na današnjem listiću

Naš današnji humanitarni gost je Ivan Svoboda, 31-godišnji košarkaš premijerligaša Hermes Analitice. Svoboda je igrač s višegodišnjim stažom u najvišem rangu domaće košarke, a prvoligašku je košarku igrao za Križevce, Zabok, Zagorje Tehnobeton, dok je u Hermesu odradio drugu sezonu. O njemu smo već pisali nakon što je u studenom bio najzaslužniji za senzacionalnu pobjedu na gostovanju kod Cibone.

> Profesor tjelesnog srušio Cibonu: Nismo stigli ni proslaviti jer smo danas morali na posao

Shodno košarkaškoj karijeri, za svoj humanitarni listić odabrao je pet parova, tri košarkaška i dva teniska. Listić je otvorio belgijskom košarkom gdje tipuje na pobjedu Oostendea protiv Antwerpa s više od 6,5 poena razlike. Mjesta se našlo i za tipove finala španjolske i talijanske lige. Tu je prednost dao domaćim ekipama, Real Madridu protiv Baskonije te Milanu protiv Trenta.

Uz finala košarkaških liga, listić zaključuju dvije identične teniske oklade. Za mečeve između Mullera i Ebdena odnosno Haasea i Tomića, Svoboda je prognozirao da će zbroj gemova u oba slučaja biti veći od 22,5.

Ovih pet parova nose ukupni tečaj od 8,02 što znači da je potencijalni dobitak 3.208 kuna. Njega je Svoboda namijenio udruzi Maslačak iz Križevaca, udruzi osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji. Oni trenutno imaju akciju nabavke kombija za svoje članove, a naš gost se nada da će listić biti dobitan što bi bila lijepa donacija spomenutoj udruzi.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 139.171 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti