Humanitarni listić u podne: Ivan Horvat tipuje za Crveni križ Osijek

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 26.07.18. | 12:00

Fokus je na Europskoj ligi.

Posljednji humanitarac kojeg smo ugostili na našem humanitarnom listiću, legendarni vratar Dinama Zlatko „Žoga“ Škorić zaradio je za 2.641 kunu za Crveni križ Zagreb, a naš današnji humanitarac, Osječanin Ivan Horvat odlučio je svoj potencijalni dobitak također namijeniti Crvenom križu, ali osječkoj podružnici ove međunarodne humanitarne organizacije.

Horvat je mladi hrvatski atletičar koji se natječe u disciplini skok s motkom. Horvatov najveći uspjeh u karijeri je zlato u dvoranskom prvenstvu zemalja Balkana održanom 2013. u Turskoj, zatim srebrna medalja na Svjetskom juniorskom prvenstvu 2012., a sudjelovao je i na već dvjema Olimpijskim igrama (London 2012. i Rio de Janeiro 2016.)  na tri svjetska i tri europska (od čega dva dvoranska) prvenstva.

Trenutno se nalazim na pripremama u Mađarskoj. U nedjelju imamo državno prvenstvo nakon kojeg idem na Europsko prvenstvo koje se od 10. do 12. kolovoza održava u Berlinu. Nakon toga ostaje mi je još samo nekoliko mitinga koje ću odraditi iz gušta, tako da je kraj sezone relativno blizu“.

„Što se same sezone tiče, u ovoj sezoni je došlo do dosta promjena. Imam novog trenera, 80 posto vremena treniram u Budimpešti. Što se rezultata tiče moglo je i bolje, ali preda mnom je Europsko prvenstvo, ključni dio sezone, za koji sam spreman“.

Horvat je na svoj listić stavio četiri nogometna parova, svih četiri, dakako, iz Europske lige. Tako Horvat vjeruje da će njegov Osijek u Gradskom vrtu svladati Glasgow Rangerse, vjeruje i u pobjedu Hajduka nad Slavijom, kao i Maribora nad Chikurom te RB Leipziga nad Hackenom.

Ukupni tečaj na Horvatovom listiću iznosi 6,92, a potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna Germania Sport kladionice, 2.768 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc i Zlatko Škorić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 154.076 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti