Humanitarni listić u podne: Hrvoje Penava tipuje za Centar za rehabilitaciju Zagreb

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 15.06.18. | 12:00

SP, odbojka i košarka.

S početkom Svjetskog prvenstva u nogometu pripremili smo i posebno izdanje Humanitarnog listića u podne. Našu akciju smo pokrenuli 24. ožujka prošle godine, a do sada smo imali 53 dobitnika u čije ime smo ukupno donirali 139.171 kunu. Da vidimo tko je od tih dobitnika i najbolji kladitelj, odlučili smo da će tijekom SP-a Humanitarni listić ispunjavati raniji dobitnici. Jedini uvjet je da se na listiću naše barem jedna utakmica sa SP-a.

Nakon Emila Nikolića, na red je stigao Hrvoje Penava, igrač Futsal Dinama kojem je sezona završila, ali će sutra nastupiti na Trofeju Dinamo u Dubravi za Cvjetno Polikliniku Milojević, dok će u utorak na Šalati odigrati humanitarnu utakmicu za obitelj tragično preminulih suigrača Matije Capara i Oskara Kadrnke.

> Tri osvajača Kutije bore se za najbolju momčad zagrebačke Dubrave!

Penava je već u „prvom krugu“ odigrao za Centar za rehabilitaciju Zagreb i zaradio 2.780 kuna, a za istu udrugu odlučio se igrati i ovaj puta!

> Humanitarni listić: Hrvoje Penava odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Centar za rehabilitaciju Zagreb!

Penava je svoj današnji listić otvorio utakmicom Svjetskog prvenstva Maroko – Iran.

„Igraju dvije čvrste ekipe sa solidnom obranom i vjerujem kako broj golova na utakmici neće biti više od dva“.

Istu igru Penava je odigrao na paru Španjolska – Portugal, nakon čega se okrenuo odbojci i košarci.

„U dvoboju odbojkaške Silver Europske lige, igram na Bjelorusiju protiv Latvije, a vjerujem i da će Monaco slaviti u drugoj utakmici finala prvenstva Francuske protiv Le Mansa“, rekao nam je Penava.

Ukupni tečaj na Penavinom listiću iznosi 5,06, a potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna od Germanija sport kladionice, 2.024 kune.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pet 17:00 5465 SP Maroko - Iran Zbroj golova 0-2 1,47
Pet 20:00 5466 SP Portugal - Španjolska Zbroj golova 0-2 1,62
Pet 20:45 5084 FR1PF Monaco - Le Mans klađenje na ut. 1 1,25
Pet 17:00 5053 EL PF Bjelorusija - Latvija fr 1 1,70

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 139.171 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

bet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti