Humanitarni listić u podne: Emil Nikolić tipuje za Dom Maslina

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 14.06.18. | 12:00

Po jedan nogometni i rukometni te dva košarkaška para na današnjem listiću.

S početkom Svjetskog prvenstva u nogometu pripremili smo i posebno izdanje Humanitarnog listića u podne. Našu akciju smo pokrenuli 24. ožujka prošle godine, a do sada smo imali 53 dobitnika u čije ime smo ukupno donirali 139.171 kunu. Da vidimo tko je od tih dobitnika i najbolji kladitelj, odlučili smo da će tijekom SP-a Humanitarni listić ispunjavati raniji dobitnici. Jedini uvjet je da se na listiću naše barem jedna utakmica sa SP-a.

Prvi je priliku da ponovi svoj dobitak dobio Emil Nikolić, proslavljeni vaterpolski trener koji trenutno radi na Korčuli, kao trener KPK. On je na svojem listić stavio četiri para.

> HUMANITARNI LISTIĆ Emil Nikolić odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dom Maslina

Počeli smo s utakmicom Rusija – Saudijska Arabija kojom se otvara SP u Rusiji.

„Siguran sam da će Rusija pobijediti. Mislio sam se da čak odigram i hendikep, ali se bojim da će biti tvrda utakmica pa onda igram samo na jedinicu.“

Odlučio je Nikolić 'popraviti' ukupni tečaj s nove tri utakmice.

„Mislim da će Žalgiris i Maccabi slaviti u svojim utakmicama doigravanja, a dodat ću i pobjedu rukometaša Hrvatske kod Crne Gore.“

Ova četiri para nose ukupan tečaj 3,02 što znači da je potencijalni dobitak 1.208 kuna. Njega je Emil Nikolić namijenio za Dom za djecu Maslina u Dubrovniku za kojeg je odigrao i prošli listić.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Čet 20:10 4020 IZ1PF Maccabi T.A. - Hapoel Holon klađenje na ut. 1 1,40
Čet 17:50 4021 LI1PF Žalgiris - Lietuvos R. klađenje na ut. 1 1,20
Čet 20:00 4050 KVSPE Crna Gora - Hrvatska fr 2 1,20
Čet 17:00 4054 SP Rusija - S.Arabija Klađ. na utakmicu 1 1,50

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 139.171 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti