Humanitarni listić u podne: Danijel Maoduš tipuje za Kuću života

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.06.18. | 13:53

I danas imamo tipove na utakmice Svjetskog prvenstva.

Zanimljiv je listić složio jučer Matko Saltarić, novinar RTL-a u našoj akciji Humanitarni listić u podne. Gađao je ukupan tečaj 72,47, ali je pogodio samo jednu utakmicu – pobjedu Hrvatske nad Islandom.

Danas nam je u goste došao Danijel Maoduš, glazbenik koji djeluje u grupama Kazan i Kololira, a ovog ljeta se okuplja i njegov slavni bend Afion. On je u veljači osvojio 1.792 kune za Kuću života Zagreb, a kako smo odlučili da tijekom SP-a ponavljamo dosadašnje dobitnike, tako je i Danijel došao na red,

Naš je današnji gost na svojem listiću odigrao četiri utakmice za SP-a.

„Tipujem na pobjede Njemačke, Brazila i Švicarska, a za utakmicu Meksiko – Švedska sam se odlučio za opciju 1-3 gola. Ne vjerujem da će utakmica završiti bez golova, ali neće biti ni (pre)velike golijade“, rekao nam je Maoduš.

Ova četiri para nose ukupan tečaj 4,80 što znači da je potencijalni dobitak 1.920 kuna. Njega je Danijel Maoduš opet namijenio Kući života Zagreb.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 143.759 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

kladionicabet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti