Humanitarni listić: Ronaldinho tipuje za udrugu Krijesnica

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 12.11.18. | 14:55

Četiri nogometne utakmice na današnjem listiću.

Germania Sport još je jednom podigla ljestvicu i pomaknula granice!

U glavnom gradu Srbije gostovao je  nogometni čarobnjak Ronaldinho. O Ronaldu de Assis Moreiri nogometni svijet gotovo sve zna, ali ukratko…

Karijeru je počeo u Gremiju odakle je prešao u PSG i doživio europsku afirmaciju. Predsjednik Barcelone Joan Laporta 2003. godine Ronaldinha dovodi na Camp Nou. Samo godinu dana kasnije proglašen je za dobitnika Zlatne lopte, najprestižnijeg individualnog priznanja u svijetu nogometa. Potom i za najboljeg kontinentalnog, FIFA i svjetskog igrača. S Barcom Ronaldinho 2006. godine osvaja Primeru, Ligu prvaka i postaje najbolji igrač elitne lige. S Pirineja umjesto na Otok odlazi na Apenine. Prvi gol za Milan daje u gradskom derbiju. U Brazil se vraća 2011. godine i parafira ugovor sa Flamengom.

Svjetski prvak sa Brazilom Ronaldinho je postao 2002. godine, a šest godina kasnije i Olimpijski prvak.

Veliki, ekskluzivni intervju možete pronaći na našem portalu. Vrijedi ga ponovo pročitati…

Inače, tijekom kratkog boravka u Beogradu, Ronaldinho je brzinski, uz pomoć brata i menadžera Roberta, sastavio jedan dobrotvorni listić za Germanijak.hr.

Evo kako izgleda humanitarni listić Ronaldinha koji je želio potencijalni dobitak usmjeriti bolesnim mališanima. Pomogli smo slavnom Brazilcu i predložili da to bude Krijesnica – Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

U danu koji nije pretjerano bogat nogometnim utakmicama, Ronaldinho je odmah pronašao za sebe, ogled Santos – Chapecoense.

„Tipujem na pobjedu Santosa.“

Ostali nogometni parovi su iz drugih europskih liga – njemačke, francuske i španjolske.

„Pobjede Bochuma i Bresta, remi Gimnastica.“

Ova četiri para nose ukupan tečaj 14,34 što znači da je potencijalni dobitak 5.736 kuna. Kao što smo rekli, njega je Ronaldinho namijenio udruzi Krijesnica.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić i Marko Tomas, a u njihovo ime ukupno smo donirali 155.416 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti