Humanitarni listić u podne: Goran Ljubojević tipuje za Centar Klasje iz Osijeka

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 03.11.18. | 12:09

Dobar listić bivšeg centarfora.

Naš današnji humanitarni gost u rubrici „Humanitarni listić u podne“ je legendarni centarfor Goran Ljubojević, istinska nogometna ikona koji je osim za hrvatske klubove (Osijek, Dinamo, Zagreb, Vinogradar i Trnje), igrao za klubove iz švicarske, belgijske, švedske, rumunjske, iranske, singapurske i indonezijske lige…

Gorana smo nazvali kako bi nam najavio sutrašnji derbi između njegova dva bivša kluba, Osijeka i Dinama. Kakav rezultat Ljubojević očekuje u derbiju, za koga će navijati, do kuda može Dinamo u Europi, a Osijek u HNL-u pročitajte sutra na našem portalu, a mi se danas okrećemo humanitarnoj akciji…

> Odigraj Osijek - Dinamo

Ljubojević je na svoj humanitarni listić stavio šest parova, što je maksimalan broj istih. Ljubojević je odigrao na pobjedu Liverpoola kod Arsenala, Tottenhama kod Wolverhamptona, Lokomotive protiv Istre, Reala protiv Valladolida i Barcelone na gostovanju kod Rayo Vallecana. Kao posljednji par odigrao je na pobjedu njegovog Genka, u kojem je proveo tri godine, u derbiju kola protiv Club Bruggea.

„Da, igram na svoje. Genk je moj bivši klub, a svojim smatram i Liverpool za kojega navijam“, obrazložio nam je ukratko Ljubojević svoje parove.

Ukupni tečaj na njegovom listiću iznosi 17,32, što znači da je potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna od Germania Sport kladionice, 6.928 kuna. Ljubojević je potencijalni dobitak namijenio je Centru za pružanje usluga u zajednici Klasije Osijek.

 

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sub 18:30 6329 ENG 1 Arsenal - Liverpool Klađ. na utakmicu 2 2,00
Sub 20:45 6330 ENG 1 Wolverhampton - Tottenham Klađ. na utakmicu 2 2,35
Sub 15:00 7858 HRV 1 Lokomotiva - Istra 1961 Klađ. na utakmicu 1 1,35
Sub 16:15 6341 ŠPA 1 Real Madrid - Valladolid Klađ. na utakmicu 1 1,20
Sub 20:45 6343 ŠPA 1 Rayo Vallecano - Barcelona Klađ. na utakmicu 2 1,30
Sub 18:00 6022 BEL 1 Genk - Club Brugge Klađ. na utakmicu 1 1,75

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić i Marko Tomas, a u njihovo ime ukupno smo donirali 155.416 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

Goran Ljubojevićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti