Humanitarni listić u podne: Andrija Bakula tipuje za udrugu slijepih Šibensko-kninske županije

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 18.06.18. | 12:00

Zanimljive kombinacije na Svjetskom prvenstvu.

Naša akcija Humanitarni listić u podne tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji ima posebno izdanje – odlučili smo da tijekom globalne smotre najboljih nogometaša svijeta u goste opet pozovemo sve dobitnike koji su od početka naše akcije, 24. ožujka 2017., ispunili dobitne listiće. Ukupno ih je bilo 53, a u njihovo ime smo donirali 139.171 kunu.

Danas smo ponovno ugostili Andriju Bakulu koji je u rujnu prošle godine zaradio sjajnu donaciju za udrugu Kamenčić iz Šibenika u iznosu od 3.084 kune!

> HUMANITARNI LISTIĆ: Andrija Bakula zaradio donaciju za udrugu Kamenčić iz Šibenika

Pomoćni trener pomalo senzacionalnog polufinalista prvenstva Hrvatske u futsalu, MNK Crnice te glavni trener MNK Šibenika 1983., kluba kojeg su osnovali navijači NK Šibenika Funcuti i ove je godine izborio plasman u 2.HMNL, ovaj puta je svoj potencijalni dobitak namijenio Udruzi slijepih Šibensko-kninske županije.

Bakula će s Crnicom i Šibenikom 1983 sutra nastupiti na zagrebačkoj Šalati u humanitarnoj manifestaciji koja će ujedno biti i oproštaj od tragično preminulih Oskara Kadrnke i Matije Capara koji su preminuli na povratku s turnira u Šibeniku.

> Futsal Dinamo spektaklom na Šalati oprašta se od svojih poginulih igrača

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F1473740356065594&width=500" width="500" height="492" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Bakula je ovaj puta na svoj listić stavio tri para i to sva tri sa Svjetskog prvenstva u nogometu. Krećemo s prvom utakmicom dana, dvobojem između Švedske i Južne Koreje.

„Radi se o dvoboju dvije „ratničke“ reprezentacije koje igraju čvrsti nogomet. Vjerujem da momčadi neće kalkulirati i da će utakmica završiti neriješeno“.

Slijedi dvoboj Belgije i Paname.

„Belgijci su veliki favoriti u ovoj utakmici i vjerujem da će na dvoboju pasti najmanje tri gola“.

Za kraj, Bakula je na dvoboj Engleske protiv Tunisa igrao našu specijalnu igru, da će na dvoboju biti dosuđen jedanaesterac.

Ukupni tečaj na Bakulinom listiću iznosi 16,38, a potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna Germania Sport kladionice, čak 6.552 kune.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pon 14:00 1091 SP Švedska - J.Koreja Klađ. na utakmicu X 3,20
Pon 17:00 1092 SP Belgija - Panama Zbroj golova 3+ 1,60
Pon 20:00 1093 SP Tunis - Engleska purd da 3,20

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti i Ivan Škvorc, a u njihovo ime ukupno smo donirali 139.171 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

MNK Šibenik 1983Futsal DinamoCrnica ŠibenikFuncutihumanitarni listićlistić u podnebet analizaOskar KadrnkaMatija Capar

Ostale Vijesti