Humanitarni listić u podne: Aljoša Vuković tipuje za Centar za socijalnu inkluziju Šibenik

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 20.10.18. | 12:00

Četiri nogometna para na današnjem listiću.

Gost na našem subotnjem Humanitarnom listiću u podne je eminentni hrvatski književnik za djecu Aljoša Vuković, a za nas je sastavio sjajan listić sa četiri nogometna para.

Vuković je književnik i glazbenik iz Šibenika. Piše poeziju i zagonetke za djecu, haiku i aforizme. Višestruko je nagrađivan za svoj rad u književnost za djecu te haiku pjesništvo. Zastupljen je u brojnim čitankama, zbornicima i antologijama, a bavi se i glazbom u koautorstvu s gitaristom Antom Stošićem komponira glazbu za dječje zborove, kazališne predstave, animirane filmove i klape.

Svoj listić otvorio je premierligaškim derbijem između Chelseaja i Manchester Uniteda te tipovao da će domaćn uzeti sva tri boda i još jedanput rastužiti Mourinha i navijače Vragova. Iz najjače nogometne lige na svijetu uzeo je još jedan par, ali onaj koji će proći uz mnogo manje publiciteta te tipovao kako će hit premierligaške sezone, Wolverhampton, pobijediti Watford na domaćem terenu.

Iz HNL-a je odabrao par Rudeš – Osijek te predvidjeo nastavak agonije domaće momčadi. Rudešani su i dalje fenjeraš u Prvoj HNL, a Vuković smatra kako se bodovni konto kluba sa zapada Zagreba neće promijeniti ni po posjeti Osijeka, trenutačno drugplasirane momčadi hrvatskog prvenstva.

Za kraj je odigrao da će Napoli pobijediti Udinese u Serie A uz dobar tečaj 65.

Ukupan tečaj na njegovom listiću iznosi 7,48, a mogući dobitak na ulog od 400 kuna bit će mu 2.992 kune. Njega je naš današnji gost namijenio Centru za socijalnu inkluziju Šibenik, koji pomaže djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić i Marko Tomas, a u njihovo ime ukupno smo donirali 155.416 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizakladionica

Ostale Vijesti