Humanitarci ušli u seriju: Imamo novog dobitnika!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.04.18. | 10:12

Golman pogodio četiri para!

U vrlo kratkom vremenu dobili smo još jednog dobitnika humanitarnog listića! Radi se o nogometnom golmanu Miroslavu Kopriću koji je zaradio 4.408 kuna za Klub roditelja nedonoščadi Palčići.

Koprić je odigrao četiri para, pogodio je da će Goffin pobijediti Hačanova, Brondby Midtjylland te Žalgiris Olympiakos, a pogodio je i da će Giannis Antetokounmpo zabiti više od 27.5 koševa u utakmici play-offa protiv Boston Celticsa.

Tako da je ukupna cifra koju je Germania Sport u više od godinu dana uplatila u humanitarne svrhe “skočila“ na 124.659 kuna!

Miroslav Koprić se tako priključio sada već podugačkom popisu dobitnika na kojem su od ranije Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović i Jurica Bićana u njihovo ime ukupno smo donirali 112.915 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti