Humanitarni listić u podne: Mate Svalina tipuje za Betlehem

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.03.18. | 12:00

Dva nogometna i jedan teniski par na današnjem listiću.

Stjepan Vidović, glavni urednik portala Crošarka, nije imao sreće na svojem Humanitarnom listiću u podne. On je jučer pogodio dva od četiri para – 'pao' je na Borussiji te na utakmici Valencia – Baskonia u košarkaškoj Euroligi.

Današnji gost nam je Mate Svalina, bivši rukometaš koji je bio član hrvatske U19 reprezentacija koja je 2005. osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. Svalina je igrao u mnoštvu klubova, a karijeru je završio u zagrebačkom Metalcu u kojem je i dalje aktivan, ovaj put kao tajnik kluba.

Svalina je sastavio listić s tri para, ali bez rukometa. Odabrao je dvije nogometne utakmice i jedan teniski meč.

„Očekujem da će Roma pokazati kvalitetu i pobijediti Torino te da će Girona slaviti protiv Deportiva. Što se tenisa tiče, tipujem na pobjedu Zvereva protiv Kukushkina.“

Ova tri para nose ukupan tečaj 5,79 što znači da je potencijalni dobitak 2.316 kuna. Njega je Mate Svalina namijenio udruzi Betlehem iz Zagreba.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sub 01:15 4174 ATP M.Zverev - M.Kukushkin klađenje na meč 1 1,95
Pet 20:45 5672 ITA 1 Roma - Torino Klađ. na utakmicu 1 1,80
Pet 21:00 5673 ŠPA 1 Girona - La Coruna Klađ. na utakmicu 1 1,65

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren i Marko Šivak,  a u njihovo ime ukupno smo donirali 98.335 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

kladionicabet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti