Humanitarni listić u podne: Anton Mezulić tipuje za Dječji dom Zagreb

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.03.18. | 12:00

Dva nogometna, košarkaški i hokejaški par.

Luka Bulić jučer, nažalost, nije imao sreće, od dobitka su ga dijelila dva para, a nadamo se kako će više sreće imati naš današnji humanitarni gost, Anton Mezulić, po struci novinar, a uskoro će postati i režiser.

„Dugo vremena radio sam na portalu za mlade Srednja.hr, a trenutno završavam dokumentarni film o sukobu na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu“, rekao nam je Mezulić i okrenuo se današnjim parovima.

Za početak imamo dva nogometa, Werder Bremen – Koln i Ural – Lokomotiv Moskva.

„Werderu je pobjeda bitna u borbi za opstanak i vjerujem da će doći do nje protiv posljednje momčadi prvenstva. Lokomotiv je vodeća momčad prvenstva, dok vidim kako Ural u prvenstvu nije slavio posljednjih sedam utakmica. Vjerujem u pobjedu gostiju“.

Potom smo se okrenuli hokeju, odnosno play-offu ruskog KHL-a.

„Sugerirali su mi da na utakmicu Magnitogorsk – Ekaterinburg igram 0-5 pogodaka“.

Za kraj, Mezulić je izabrao par iz turske košarke, Sakarya – Usak.

„Sakarya se bori za play-off i mora pobijediti u ovoj utakmici, a Usak je zadnji. Vjerujem u pobjedu domaćina s hendikepom“.

Ukupni tečaj na Mezulićevom listiću iznosi 12,21, a potencijalni dobitak, na 400 uloženih kuna od Germania Sport kladionice, 4.884 kuna. Mezulić je potencijalni dobitak namijenio Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pon 20:30 1020 NJE 1 Werder Bremen - Koln Klađ. na utakmicu 1 2,00
Pon 15:00 1049 RUS 1 Ural - Lokomotiv M. Klađ. na utakmicu 2 2,20
Pon 17:00 1086 TUR 1 Sakarya - Usak hendikep 1 (-8.5) 1,85
Pon 15:00 1135 KHLPF Magnitogorsk - Avtomobilist zbroj golova 0-5 1,50

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak i Mate Svalina a u njihovo ime ukupno smo donirali 100.651 kunu.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti