Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Vidović: “Rijeci želim od srca da ostane na prvome mjestu”

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 21.04.24. | 22:22

Trener Gorice nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi usprkos uvjerljivom porazu od Rijeke

Golovi Vidovića Rajka, ili ovog puta njegovih igrača, nisu zaveli Riječane. Kako se to onomad pjevalo na Kantridi. Trener Gorice bio je miran nakon 0-3 poraza od Rijeke, svjestan je on kako je razlika u kvaliteti ipak prevelika...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Imala je Gorica svoje prilike na utakmici, ali nije ih uspjela realizirati. A Rijeka to ne prašta....

"Točno tako. Dobro smo ušli u utakmicu, odigrali korektno, ali vidjela se snaga Rijeke, zasluženo su prvi. Mi smo imali svoje prilile, nismo ih iskoristili, dok se snaga Rijeke vidjela sa zamjenama. Oni uvedu Ivanovića, Pjacu i Marića, a mi uvedemo koga uvedemo. Kod prvog pogotka smo zaspali, a onda je sve otišlo na mlin protivnika.”

Nitko ne spori pobjedu Rijeke, ali 3-0 djeluje malo previsoko.

"Kad imate prilike kakve smo mi imali i to ne iskoristiš, onda ti se to vrati. Čestitam i jednima i drugima na kvalitetnoj utakmici, a Rijeka je slavila jer je u ovom trenutku bolja momčad. Mi smo odigrali koliko smo mogli i protiv Rijeke i protiv Dinama."

Dinamo i Rijeka su sada iza vas, slijede ipak nešto 'lakše' utakmice...

"Tako je. Momčadi koje nam sada dolaze, ja smatram da se sa svima možemo nositi. Veseli me da smo i protiv Dinama i protiv Rijeke imali svoje prilike. Objektivno su to bolje momčadi od nas. Sada nam dolaze utakmice u kojima možemo biti konkretniji. Vjerujem da ćemo i osvojiti pokoji bod u njima", rekao je trener Gorice za Max Sport.

Na konferenciji za medije, Vidović je poručio:

"Mogu samo čestitati Rijeci na 100 posto zasluženoj pobjedi i jako dobroj utakmici. Mi smo dali koliko možemo u ovom trenutku. Rezultat razočarava, ali mislim da igrom nismo razočarali. Izmjene kao što su Pjaca, Marić i Ivanović su prelomile utakmicu. Isto tako kapa do poda i navijačima Rijeke", prenio je Nacional.

A s njima je odavno 'na ti'...

"Nisu mi nepoznati ni najmanje. Igrao sam ja tu i uvijek s užitkom dođem u Rijeku. Jako dobro znam kako je to kad te riječki navijači nose do pobjede, kad su uz tebe i kad te ne ide kao što su bili danas uz svoje dok im se nije otvorilo s golovima."

Borba za naslov dugo nije bila ovako uzbudljiva...

"Dinamo je imao svojih problema i oscilacija. Rijeka u kontinuitetu igra fantastično. Pa ljudi su od zadnjih 15 utakmica dobili 14! I primili samo četiri gola. Rijeka je zasluženo vodeća momčad lige. Od srca želim Rijeci da ostane na prvo mjestu", zaključio je bivši igrač Rijeke, a danas trener Gorice, Rajko Vidović.




Tagovi

Rajko VidovićHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti