Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Sopić: “U prvom dijelu smo bili malo nervozni, a Pjaca ovoj momčadi daje dodatni stimulans”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 21:37

Riječ trenera nakon pobjede protiv Gorice (3-0).

Miran i staložen bio je Željko Sopić nakon utakmice protiv Gorice. Njegova momčad slavila je s 3-0, ima svaki razlog da bude presretan, ali trener Rijeke konstantno ističe, pa tako i sada u razgovoriu za Max Sport, da su on i njegova momčad čvrsto s obje noge na zemlji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Pohvalio bih igrače obje ekipe momčadi. Gorica pružila dobar otpor, mi smo bili malo nervozni u prvom poluvremenu, ali kasnije smo bili dobri. Morali smo načetog Pjacu staviti u igru. S dvije noge smo na zemlji te krećemo s pripremama za Lokomotivu."

Pjaca ušao, zabio...

"Naravno da Rijeka nije ista momčad s njim i bez njega. On ovoj momčadi daje dodatni stimulans, Nije lako igrati kad se na drugoj strani terena nalazi momčad koja s 10 igrača stoji u niskom bloku, broji se samo kad lopta pređe liniju. Htio bih se još jednom zahvaliti i publici koja nam je bila dodatni vjetar u leđa."

Izmjene su bile sjajne, osim Pjace, briljirao je i Marić.

"Imam sreće kao i obično, što da vam kažem. Gledajte, svi naporno rade. Netko je u boljoj, netko u lošijoj formi, ali svi koji uđu daju sve od sebe da ostvarimo rezultat."

Ima li Rijeka dodatni pritisak budući da igra utakmice nakon Dinama?

"Naravno da gledamo utakmice i kako oni odigraju, ali što se tiče pritiska, ne znam što bih rekao. Ja ga nemam, ne znam kako je igračima. Mi u svakom slučaju moramo svoj posao odraditi, igrali prvi ili drugi. Tko će prvi odigrati utakmicu, Dinamo ili mi, na kraju je potpuno svejedno."

Slijedi omiljena vam Kranjčevićeva i utakmica protiv Lokomotive.

"Nadam se da će se Pjaca, Mitrović i još neki igrači koji su imali manjih problema ovog tjedna uspjeti oporaviti i da ćemo s punim snagama otići u goste Lokomotive gdje, naravno, idemo po tri boda."



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti