Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Pjaca: “Plan je bio da odmorim, a posljednji gol glavom zabio sam za Torino. Pritiska nema, gledamo samo sebe”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.04.24. | 21:57

Igrač koji je pokrenuo pobjedu Rijeke dao je svoje viđenje utakmice

Velika je sreća za Željka Sopića što u svojoj svlačionici ima igrača kao što je Marko Pjaca. Ali, ne samo igrača, već čovjeka. Osim što udara loptu drugačije od drugih, isti takav je i pred kamerama. Odmjeren, ugodan, elokventan. Jednostavo - Marko Pjaca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Protiv Gorice zabio je za 1-0, da bi onda njegova momčad do kraja postigla još dva pogotka i bez većih problema vratila vrh.

"Kad sam zabio posljednji pogodak glavom? Ufff, ne sjećam se. Mislim da je to bilo kad sam igrao za Torino prije dvije godine. Zabio sam danas, 3-0 na kraju djeluje lagano, ali bilo je teško."

Osjeća li Rijeka pritisak budući da igra nakon Dinama?

"Nije bilo pritiska. Igramo nakon njih sve do utakmice na Rujevici. Nemamo previše pritiska, gledamo sebe i svoju igru. To nam ide, ostvarujemo rezultatae. Nadam se da će tako nastaviti i dalje."

Utakmicu ste počeli na klupi, ali po ulasku se vidjeli da je koljeno 'na mjestu'?

"Jesam, ali ne zbog koljena. Na treningu sam prije dva dana dobio udarac u gležanj, dosta je natekao. Plan je bio da odmorim, ali kad sma ušao me nije ništa boljelo i to je jedino bitno."

Marić je također donio dodatni impuls s klupe, dojam je da se vrlo dobro razumijete na terenu.

"Uvijek je lijepo igrati s kvalitetnim igračima, tako i s Mirkom. Igrali smo u istoj ligi, vjerojatno pokupili i neke iste kretnje i linije kretanja. Nadam se da će se tako nastaviti i dalje."

Pred sam kraj utakmice - Bruno Goda, Opet!

"To više nije ništa čudno! Svaka mu čast! Dobar je u obrani, a očito je dobar i prema naprijed. Kod nas uvijek netko iskoči i mislim da je to najveća snaga ove momčadi."



Tagovi

Marko PjacaHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti