JOHN SIBLEY/Action Images
JOHN SIBLEY/Action Images

PAOK – Rijeka ipak u prijenosu, evo gdje možete pogledati utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 15:16

Vijest su potvrdili iz Rijeke na službenim stranicama kluba.

Zvučalo je pomalo nadrealno da utakmicu nekog hrvatskog kluba u play-offu kvalifikacija za Konferencijsku ligu neće biti moguće gledati na malim ekranima, ali svega pet sati prije početka ogleda stigla je potvrda da će prijenosa ipak biti.

Naime, NK Rijeka je na službenoj stranici potvrdila da će se utakmica prenositi RTL televizija koja je otkupila prava na utakmicu.

Podsjećamo, prije svega nekoliko sati izgledalo je kako od prijenosa neće biti ništa, ali u konačnici je, na veliko zadovoljstvo navijača Rijeke, došlo do velikog obrata.

„HNTV i NK Rijeka dobili su ponudu za TV prijenos utakmice iz Soluna od agencije koja zastupa PAOK. I ta ponuda je dvostruko skuplja od iznosa koji je plaćen za prijenos iz Škotske protiv Hiberniana. Pokušali smo pregovarati s Grcima, Rijeka je bila spremna participirati u dijelu troškova, međutim predstavnici agencije nisu htjeli ni čuti za spuštanje cijene. A svota koju traže Grci jednostavno je previsoka“, rekao je za Sportske novosti Ivica Blažičko, prvi čovjek HNTV-a.

No, u konačnici je RTL televizija prepoznala važnost ove utakmice i omogućila navijačima Rijeke prijenos iz Soluna.

Tekstualni prijenos utakmice moći ćete pratiti na Germanijaku, a najavu ovog ogleda pročitajte u nastavku.




Tagovi

HNK RijekaRijekaPAOKKonferencijska ligatelevizijska pravaTV prava

Ostale Vijesti