ALEXANDROS AVRAMIDIS/Action Images
ALEXANDROS AVRAMIDIS/Action Images

Tipovi dana: Odluka pada na Rujevici, navijački bodrimo i Muru protiv Sturma

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.08.21. | 10:30

Pogledajte što smo pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Slavia Prag - Legia W.
ID: 5762631

Slavia je iz Lige prvaka ispala od Ferencvaroša, a Legia od Dinama. Česi su u posljednjih gotovo 11 mjeseci izgubili svega četiri utakmice i to sve četiri u europskim natjecanjima. prvenstvo Češke otvorili su dominantno s tri sigurne pobjede, a jedini poraz sezone upisali su protiv Ferencvaroša. Lega se protiv Dinama pokazala kao ozbiljna i čvrsta momčad, no u današnjoj utakmici Slavia je dosta veliki favorit. Nemamo što više za dodati ili kako još malo ovo 'prodati'. Jedinica u glavu!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)
Vrijedi probati
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
PAOK - Rijeka
ID: 5762329

Prvenstvo Grčke još nije počelo, PAOK-u će ovo biti tek treća utakmica sezone. U prošlom pretkolu Konferencijske lige momčad iz Soluna izgubila je u prvoj utakmici od Bohemiansa 1:2, da bi u uzvratu slavila s 2:0 i prošla dalje. Rijeci će pak ovo biti deveta pobjeda sezone. U prošlom prvenstvenom kolu momčad Gorana Tomića upisala je prvi sezonski poraz. S 1:0 u Gradskom vrtu bolji je bio Osijek. U svakom slučaju, očekuje nas jedna vrlo zanimljiva i izjednačena utakmica, a mi mislimo da će odluka o pobjedniku pasti u drugom poluvremenu.


Prvo poluvrijeme

Tip: X (2.1)
Vrijedi probati
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Mura - Sturm
ID: 5762629

Hrvatska kolonija u Murskoj Soboti osigurala je europsku jesen, svakako im je cilj umjesto Konferencijske lige igrati dosta lukrativniju Europsku ligu. Posljednja prepreka je Sturm iz Graza koji je na otvaranju prvenstva upisao domaći poraz od RB Salzbugra, da bi u iduće tri utakmice upisao sve tri pobjede uz gol-razliku 10:3. Mura pak u prvenstvu Slovenije ima dva remija i dva poraza. Jedine pobjede u sezoni ostvarili su u europskim natjecanjima. Pomalo navijački, ali ovdje igramo 1X. Vjerujemo da će naš Luka Bobičanec biti posebno raspoložen...


Dvoznak

Tip: 1X (1.97)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Feyenoord - Elfsborg
ID: 5763330

Dvoboj dvije momčadi koje se nalaze u jako dobrim formama, Feyenoord je prvenstvo Nizozemske otvorio s 4:0 pobjedom kod Willem II, a u euro-kvalifikacijama su nadvisili Luzern s dva put po 3:0, dok su se ranije dosta mučili s kosovskom Dritom. Elfsborg se također nalazi u sjajnoj formi, za poraz ne znaju od kraja svibnja. Ipak, legendarni De Kuip je posebno mjesto, a na njemu je Feyenoord skoro pa uvijek favorit.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 19:00
Omonia - Antwerpen
ID: 5762630

Ciparska Omonia dosta nam je poznat protivnik, Dinamo ih je izbacio iz Lige prvaka, a u prvaku Cipra igraju bivši Dinamovci Jan Lecjaks i Iyayi Atiemwen. Za plasman u Europsku ligu imaju težak zadatak, belgijski Antwerp koji je novu sezonu prvenstva Belgije otvorio s dva poraza, da bi u trećem kolu razbili St. Liege u Liegeu s 5:2. Utakmica koja može prevagnuti na obje strane, ali mi vjerujemo da domaćin neće izgubiti današnji ogled.


Dvoznak

Tip: 1X (1.41)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti