GONZALO FUENTE/Action Images
GONZALO FUENTE/Action Images

Rijeka ostala bez prijenosa ključnog europskog gostovanja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 09:00

Zapelo je na novcu.

Danas s početkom u 20 sati Riječani igraju jednu od najvažnijih utakmica sezone. U prvoj utakmici play-offa za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige protivnik će im danas u Solunu biti PAOK, ali ono što će se događati na terenu nećemo gledati na malim ekranima.

Točnije, utakmica će biti prenošena, ali nijedna hrvatska televizijska kuća nije otkupila pravo prijenosa. Iako HNTV promovira hrvatski nogomet i nastoje prenositi sve što mogu, zahtjevi Grka naprosto su bili nesuvisli zbog čega dogovor u konačnici nije postignut. Sve to je u razgovoru za Sportske novosti potvrdio i prvi čovjek HNTV-a, Ivica Blažičko.

„HNTV i NK Rijeka dobili su ponudu za TV prijenos utakmice iz Soluna od agencije koja zastupa PAOK. I ta ponuda je dvostruko skuplja od iznosa koji je plaćen za prijenos iz Škotske protiv Hiberniana. Pokušali smo pregovarati s Grcima, Rijeka je bila spremna participirati u dijelu troškova, međutim predstavnici agencije nisu htjeli ni čuti za spuštanje cijene. A svota koju traže Grci jednostavno je previsoka.“

Iako nije sve 'gotovo', izgleda da će većina zagriženih navijača utakmicu pratiti preko grčkih live streamova. Šteta, jer velika je ovo utakmica za Rijeku, navijači joj se sigurno raduju, a činjenica da je neće moći pogledati sigurno im nije po volji.

Detaljnu najavu utakmice PAOK – Rijeka pročitajte u nastavku.



Tagovi

HNK RijekaRijekaPAOKKonferencijska ligaTV prava

Ostale Vijesti