EXPA/ Focus Images/ Matt Wilkinson/EXPA
EXPA/ Focus Images/ Matt Wilkinson/EXPA

Kloppa nazvali licemjernim, on priznao: "Pogriješio sam, a kada će Caicedo na liječnički? Ne znam"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 13:20

Jürgen Klopp priznaje da je "pogriješio" nakon što je proglašen licemjerom zbog svojih prošlih komentara Paula Pogbe, a Liverpool je ponudio 110 milijuna funti za Moisesa Caiceda

Redsi su uspjeli opstruirati Chelseajevu potjeru za Brightonovim Caicedom (barem se činilo tako ujutro) i ponuditi da plate 128 milijuna eura za veznjaka. Ekvadorac je sada ipak odlučio da će igrati za Chelsea, ali prije nego li je to rekao Liverpoolu, javnost je napala Jürgena Kloppa da je licemjer.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Kloppovi komentari iz 2016. o tome kako je Manchester United uzeo Paula Pogbu za 89 milijuna funti i trenutak kada je Nijemac čak rekao da će napustiti nogomet ako potroši 115 milijuna eura na igrača, danas su postali glavno oružje protiv njega.

"Ako dovedete jednog igrača za 115 milijuna eura i on se ozlijedi, onda sve to pada u vodu. Onog dana kada je to nogomet, ja više nisam u poslu, jer igra je igranje zajedno. Drugi klubovi mogu potrošiti više novca i skupiti vrhunske igrače. Želim to učiniti drugačije. Čak bih to učinio drugačije da mogu potrošiti taj novac," rekao je tada, pa se danas pravdao.

"Sve se promijenilo. Sviđa li mi se? Ne. Jesam li shvatio da sam bio u krivu? Da. Tako to ide", rekao je novinarima.

"Saudijska Arabija neće pomoći u tome. Na kraju, moramo pokušati okupiti najbolju moguću momčad. 50 posto će se svidjeti, a 50 posto neće. Pokušavamo okupiti najbolju momčad za nas. Ne možemo samo pokazati na igrače i dovesti ih, ima puno posla. Ponekad se jedna vrata zatvore, a druga otvore. Ako ljudi žele izvlačiti ​​moje citate od prije pet godina, nema problema. Shvaćam da sam pogriješio", dodao je.

Iako je Klopp potvrdio da je dogovor s Caicedom dovršen, suzdržao se od dijeljenja informacija hoće li igrač obaviti liječnički pregled u petak, što bi ga onda potencijalno učinilo dostupnim za utakmicu protiv Chelseaja.

"Naknada s klubom je dogovorena. Vidjet ćemo što to znači. Nismo klub s beskrajnim resursima i nismo očekivali da će se nekoliko stvari dogoditi ovog ljeta. Onda se to dogodilo", rekao je.

Na pitanje o Caicedovom medicinskom pregledu rekao je: "Ne mogu reći. Ne znam."

Prema najnovijim informacijama - nije ni čudo da nije imao što reći na tu temu jer se veznjak predomislio i sada se želi pridružiti Chelseaju. (eg)



Tagovi

Jurgen KloppLiverpoolChelsea

Ostale Vijesti