Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL
Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

VIDEO Cijela dvorana skandirala hrvatskom treneru nakon povijesnog rušenja Crvene zvezde

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 10:06

Mijatović je na klupu Efesa stigao kao privremeno rješenje, a sada je postao heroj

Anadolu Efes izborio je play-in Eurolige pobjedom protiv Crvene zvezde 100-55 pod vodstvom hrvatskog trenera Tomislava Mijatovića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pod Mijatovićem je Efes u zadnjih deset utakmica imao učinak 8-2, a pobjedom 100-55 protiv Crvene zvezde nekadašnji dvostruki europski prvaci su osigurali najmanje deveto mjesto i plasman u 'play-in' u kojem će ugostiti poraženog iz dvoboja bolonjskog Virtusa i Baskonije, koji je na rasporedu u petak.

Mijatović je na klupu Efesa stigao kao privremeno rješenje, a sada je postao heroj kojemu je skandirala prepuna Sinan Erdem dvorana! Video pogledajte OVDJE.

Mijatović je suparniku nanio najuvjerljiviji poraz u povijesti natjecanja, u utakmici obilježenoj brojnim isključenjima .

“Rekao sam da imamo igrače koji imaju mentalitet da se svakodnevno bore, ne da sami sebi nešto dokazuju, nego da dođu do najviših ciljeva. Uspjeli su, korak po korak. Prvi cilj je biti u igri. Sad kad smo to uspjeli na krilima sjajnih navijača, okrećemo se drugom cilju i prvoj utakmici "play-ina". Prije toga ćemo uživati, čestitke svima, ovo je način da predstavljamo klub, grad i Tursku u Europi ”, rekao je Mijatović nakon utakmice.

U play-inu su osim Efesa još i Maccabi Tel Aviv, Virtus Bologna i Baskonia. Crvena Zvezda završila je euroligašku sezonu s 11 pobjeda i 23 poraza.

"Suparnike ne biramo, treba ostati skroman i ići korak po korak. Ispričavam se ako je moj odgovor previše prazan, ali ne možemo preskočiti suparnike. Kao što znate, u nedjelju imamo derbi protiv Besiktasa u Turskoj ligi. Vodimo bitke na dvije strane, jako je teško ignorirati ovako teške utakmice. Moramo se odmoriti, biti fokusirani na Besiktas i onda, tko god dođe, bit ćemo spremni" , zaključio je Mijatović. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Ostale Vijesti